Policajné kontroly a meranie - SR
Policajné kontroly a meranie - SR
ahojte,
PUMA planuje dokupit nove masinky aj panakov: http://natankuj.sme.sk/c/5771158/polica ... ilnia.html
PUMA planuje dokupit nove masinky aj panakov: http://natankuj.sme.sk/c/5771158/polica ... ilnia.html
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
Re: Policajné kontroly a meranie - SR
Treba zabkam nakupit nove hracky
slovaci nemate vlastne forum o autach?
mame. prave ho citas
Tak se rovnou zeptám: jsou teď na Slovensku pasivní detektory radarů povolené nebo zakázané? Nějak mi uniklo, co je v té poslední novele zákona...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Kód: Vybrat vše
§6 ods. (2) Prevádzkovateľ vozidla nesmie
c) prikázať ani dovoliť, aby sa na jazdu použilo vozidlo vybavené technickými prostriedkami a zariadeniami, ktorých činnosť umožňuje odhalenie alebo ovplyvňovanie funkcií technických prostriedkov používaných pri plnení úloh na úseku výkonu dohľadu
nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky.
co to znamena, nemozem to mat vobec, alebo nemoze to byt zapnute?
podla mňa nemôžu byť vôbec ale výklad zákona nechám na fundovanejších...
brasci: Díky.
Máte to blbý
Máte to blbý
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
su zakazane. nesmies ich mat ani v aute v stave umoznujucom pouzitie (teda napr mozes ho mat v kastliku alebo v krabici ale nie nacapeny na skle a to ani keby bol vypnuty). rovnako tak pevne sady nesmies mat ani namontovanebeaumont píše:Tak se rovnou zeptám: jsou teď na Slovensku pasivní detektory radarů povolené nebo zakázané? Nějak mi uniklo, co je v té poslední novele zákona...