Povinné ručení na matku
Povinné ručení na matku
Zdravím, konci mi za 3 dny povinné ručení a ja neukončil smlouvu tudíž se mi prodloužila. Já bych ale chtěl napsat pojistku na matku sice nema ŘP ale to pry nevadí. Jsem rizikova skupinu tudíž mam dražší pojistku tak z toho duvodu chci totu změnu.
Stačilo by dát značky do depozitu, vypovedet smlouvu a poté zaridit povinne ručení na matku? Měl bych uvest pojistníka matku a provozovatel a vlastník bych mohl být já, nebo bych musel přepsat auto na matku?
Děkuju
Stačilo by dát značky do depozitu, vypovedet smlouvu a poté zaridit povinne ručení na matku? Měl bych uvest pojistníka matku a provozovatel a vlastník bych mohl být já, nebo bych musel přepsat auto na matku?
Děkuju
Re: Povinné ručení na matku
některé pojuišťovny umožňují smlouvu vypovědět kdykoli, to na začátek. Jinak to je jak píšete, značky do depozitu (platí se tam nějaký malý poplatek), tím se zruší stávající pojistka, a pak udělat novou.U nové by byl pojistník matka. Otázka je, jestli se tohle martirium kvůli ušetřeným korunám vyplatí. A taky vemte v potaz, že když máte napsáno pojištění na sebe, tak se vám načítají bonusy.
Výhodnost celé akce mě napadla také. Platí 2 měs. výpovědní lhůta i pro značky do depositu?
Matka, když není držitelem ŘP, bonusů také moc mít nebude...
+ čas a drobné poplatky okolo...
Matka, když není držitelem ŘP, bonusů také moc mít nebude...
+ čas a drobné poplatky okolo...
2.9T RWD
To HondaMan: neplatí výpovědní doba dva měsíce, pojištění se zruší ke dni, kdy byly dány značky do depozitu.
Matka sice nemá žádné bonusy, ale není riziková skupina - tedy cena bude nižší.
ano cena je nižší dělal jswm si už nějaké výpočty.. asi o 30%
takže tak jak to píšu to je v pořádku ? nebude potřeba přepis vozidla , dělání evidencky atd?
ne, přepis není nutný.
dobře, takže nyní pujdu dat na uřad značky do depositu, poté dam vypoved smlouvy Povinneho ručení, až to bude vypovězené tak zajdu pro značky, a sjednám novou pojistku a pojištovatel bude matka ?
a to je uspora v radu desetitisicu nebo jak? ze se vyplati se tim takto srat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw