Auto pre veľkého chlapa
Auto pre veľkého chlapa
Dajte tip na auto pre chlapa 200 cm vysokého a nad 130 kg ťažkého. Je to kolegynin muž, často na cestách. Doteraz mal RAV4. Nie Mercedes a Audi. Chce hlavne veľký priestor pre šoféra.
Re: Auto pre veľkého chlapa
Moc nápadné a veľké. Ameriky sa mu vraj páčia, ale bojí sa servisu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale MP Praha je bude vyprodávat...a prej za dobrouPalaS píše:Moc nápadné a veľké. Ameriky sa mu vraj páčia, ale bojí sa servisu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sorry, ale jestli měl RAV4, vešel se do toho a nestyděl se z toho (jako dvoumetrový chlap) vystupovat, tak může mít asi cokoliv.PalaS píše:Dajte tip na auto pre chlapa 200 cm vysokého a nad 130 kg ťažkého. Je to kolegynin muž, často na cestách. Doteraz mal RAV4. Nie Mercedes a Audi. Chce hlavne veľký priestor pre šoféra.
MB-E ti teda doporučovat nemám, hm, škoda. Je to prostorný, důstojný a na dlouhý cesty pohodlný i s základním podvozkem. Dokonce i můj rozměrově podobný kolega s tím jezdí.
Co takhle z RAVky skočit do Touarega? Aktuální verze vypadá slušně a nějaký skladový 3.0TDI půjde sehnat za akceptovatelný peníze. Z low-quality segmentu třeba Hyundai ix55? (teda já bych to nechtěl ani zadarmo - to auto je dobrý akorát na jízdu rovně ustálenou rychlostí 100km/h, naprosto neadekvátně cenově posazený, motor vydechlý, převodovka pomalá, pojem jízdný vlastnosti nelze u toho auta ani užít). Z low-cost segmentu Mondeo (stejný kolega se do něj taky vešel, jen pod ním vrzalo sedadlo ) Nebo můžeš mít třeba WV Sharan / Seat Alhambra - Tam se vejde kdokoliv a lze i 4x4 (aby se mu po přechodu z RAVky nestýskalo).
Možností je mnoho. Když nedáš cenový limit a/nebo nějaké určení kategorie, tak toho můžu jmenovat spoustu.
Kategóriu ani cenový limit práve neurčil. Touareg sa aj mne zdá dobrá voľba.
Pokud mu nebude vadit v některých jízdních režimech "vrčení" toho dýzlu (pokud to bude "oblíbený" 3.0TDI), tak je to celkem použitelný auto. A pokud opravdu není cenový limit, tak 4.2TDI je báječná volba - ovšem příplatek za motor je masakrální.PalaS píše:Kategóriu ani cenový limit práve neurčil. Touareg sa aj mne zdá dobrá voľba.
Pokud si správně pamatuju, někde jsem četl že na lidi ne-standardních rozměrů ( ) pamatují při vývoji aut ve Švédsku u Volva a Saabu. Takže bych se zkusil podívat tam, raději na větší typy, čili 9-5 nebo V70/S80/XC90. Tahle auta ostatně taky mívají velmi podařené sedačky.
Pak by mohl zkusit něco od Chrysler / Jeep, které teď bude servisovat síť Fiatu. Takový 300C nebo Grand Cherokee - proč ne? Nebo jako nové auto Fiat Freemont.
PalaS píše: Ameriky sa mu vraj páčia, ale bojí sa servisu.
Pak by mohl zkusit něco od Chrysler / Jeep, které teď bude servisovat síť Fiatu. Takový 300C nebo Grand Cherokee - proč ne? Nebo jako nové auto Fiat Freemont.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Doporučovat někomu při dnešní situaci okolo firmy SAAB koupi 9-5 je výraz nefalšovaného ryzího fandovstvíbeaumont píše:Pokud si správně pamatuju, někde jsem četl že na lidi ne-standardních rozměrů ( ) pamatují při vývoji aut ve Švédsku u Volva a Saabu. Takže bych se zkusil podívat tam, raději na větší typy, čili 9-5 nebo V70/S80/XC90. Tahle auta ostatně taky mívají velmi podařené sedačky. Pak by mohl zkusit něco od Chrysler / Jeep, které teď bude servisovat síť Fiatu. Takový 300C nebo Grand Cherokee - proč ne? Nebo jako nové auto Fiat Freemont.
V70 jsem zkoušel, protože jsem uvažoval o koupi. Dovnitř se člověk vejde, sedačky dobrý, ale nějak mě to prostorově neohromilo. Ovšem vyloženě otrávený jsem byl z neuvěřitelného vrčení D5 - při akceleraci jsem si připadal jako v motoráku českých drah - a z pomalým automatu. Celkově mě to zklamalo. Zvlášť při pohledu do velmi "odvážného" ceníku platného v ČR.
Grand Cherokee asi tojí za zkoušku. Stejně tak Land Rover Discovery.
x2005: Bohužel není specifikováno, jestli to má být nové nebo jeté a za kolik. Proti 9-5 minulé generace jako ojetině bych nic neměl (jen to chce opatrně vybírat rok a motor), novou 9-5 bych si asi taky rozmýšlel...
Souhlas s hodnocením motoru D5 + automatu ve V70, ale to auto se dělalo a dělá s širokou paletou motorů a většina z nich i s manuálem, takže možnost volby tu je...
Souhlas s hodnocením motoru D5 + automatu ve V70, ale to auto se dělalo a dělá s širokou paletou motorů a většina z nich i s manuálem, takže možnost volby tu je...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!