RADA

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
miki48
Spolujezdec

RADA

Příspěvek od miki48 »

šmoula
Mistr volantu

Re: RADA

Příspěvek od šmoula »

vostrá kára
2.0i 107kW
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

Černej bavor, co chceš slyšet jinýho?
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Ale abych jen nepsal blbosti... Už podle těch kol a výfuku je jasné, že to mělo nějaký pako, takže kdo ví, jak se s tím jezdilo a co to auto má za sebou. A za cca 8let najeto jen 160 000? On si někdo kupuje naftu aby stím ročně najel v průměru cca 20tis km?
2.0i 107kW
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

jo kupuje
SSS - vdechne tě do života
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

šmoula píše:Ale abych jen nepsal blbosti... Už podle těch kol a výfuku je jasné, že to mělo nějaký pako, takže kdo ví, jak se s tím jezdilo a co to auto má za sebou. A za cca 8let najeto jen 160 000? On si někdo kupuje naftu aby stím ročně najel v průměru cca 20tis km?
kdyz se podivas na TUV, bude se divit asi hodne jake jsou prumerne najezdy aut v DE, takze tech 20tkm pro dizl je naprosto v klidu uveritelne, spise bezne.

Kazdopadne proc ta kola ukazuji ze to mel nejaky pako? To jako kdyz nekdo ma jiny vzkus, nez mu naserviruje automobilka, tak je pako? A vsichni ti, co si slepe vyberou ze tri designu kol jsou ti spravnaci?
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Není se třeba koukat na TUV statistiku. Mnohem jednodušší je, kouknout se, kolik mají najeto 3 - 4 letá 320d v bazarech s doloženou historii. Nájezdy se pohybují okolo 150tkm. Netvrdím že toto není možné, ale rozhodně mi to moc nevoní.

Ad vkus: Souhlasím se šmoulou. Kupovat auto po podobných lidových umělcích je větší riziko než kupovat auto v seriovém stavu.
2.9T RWD
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Tak hlavně jestli bude v ceně ten růženec :D Ale já bych to zase nezavrhoval, já taky koupil auto po umělci a bylo v cajku ;;)

Jinak 320d v hadrech je nejlepčí kára, tahá to vocpoda, člověk nemusí moc řadi, lítá to dvě kila a seš v tom za pět na sto... ideálka :)

EDIT: A může se pak kamarádit s Arnoldem :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

HondaMan píše:Není se třeba koukat na TUV statistiku. Mnohem jednodušší je, kouknout se, kolik mají najeto 3 - 4 letá 320d v bazarech s doloženou historii. Nájezdy se pohybují okolo 150tkm. Netvrdím že toto není možné, ale rozhodně mi to moc nevoní.

Ad vkus: Souhlasím se šmoulou. Kupovat auto po podobných lidových umělcích je větší riziko než kupovat auto v seriovém stavu.
no ja budu radeji verit prumernemu najezdu u vzorku 50-100-200tis. vozu, nez par prohlidnutym inzeratum.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Já bych věřil goesovi :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět