Letní/zimní čas
Letní/zimní čas
Sem kdesyk zaslech/přečetl, že dnešní noční změna času letní/zimní možná byla poslední svého druhu - prý nám milostivě bruselský ouřada dovolí si příští rok na jaře vybrat, esli chceme měnit nebo ne, a to natrvalo.... sem zvědav, esli to tak bude (mně osobně je to naprostý šumák, esli sa mění nebo ne - snad jen fčíl je ráno líp, dřív se rozsmrkne) a esli k temu pidimůra protlačí to svoje referendum....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: Táhneme na Brusel
Určitě ta změna času má dalekosáhlé dopady na změnu klimatu. Kupříkladu v noci se změnil čas a dneska je tma celej den.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Táhneme na Brusel
Já tedy taky nevím, o čem ten pekař Pecka furt mluvil. Na mne to nemá žádný vliv. Jenom můj psík mne ráno vzbudil podle starého času
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Re: Letní/zimní čas
Kdybys musel vstávat jako pekaři, tak bys taky nechtěl letní čas
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jako dojiči krav mi změna nevadila. A to jsem vstával hoooodně brzo, bo jsem to měl ještě hodinu a pul chuze pěšky.
prijde mi lepsi teda aby zustal letni ne?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Dlouhá léta na našem území platil středoevropský čas, tedy současný tzv. zimní. A naši předci i já v dětství jsme byli spokojení. První zavedli letní čas Němci za 1.světové války a pak znovu během 2.světové války. Oni to jsou koumáci na vymýšlení blbostí a zvrhlostí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
https://www.novinky.cz/veda-skoly/48765 ... vedci.html
Ale Helmuti jsou názoru pořád letní čas. Takže okolo Vánoc při zataženém nebi se bude rozednívat kolem půl desáté. A staletí tu platil pořád normální středoevropský, tedy teď tzv. zimní čas. Co dál ještě podělají?
Ale Helmuti jsou názoru pořád letní čas. Takže okolo Vánoc při zataženém nebi se bude rozednívat kolem půl desáté. A staletí tu platil pořád normální středoevropský, tedy teď tzv. zimní čas. Co dál ještě podělají?
Kdyz to otocim: zapadani slunce ve ctyri odpol. je ok?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
si nevyberes no. pro me teda lepsi tma rano. i v lete takhle svetlo i do 10, jinak max 9, jako je treba v chorvatsku a prijde mi to naprd. ve spanelsku v cervenci svetlo do 11 a je to nahodou supr..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw