Nosič kol na tažné
Nosič kol na tažné
ahoj, máte někdo nosič kol umístěný na tažném zařízení? Cenově se mi líbí https://www.cyklovybava.cz/nosic-kol-na ... eci:14132/ Máte s touto značkou někdo zkušenosti? Kola vozíme párkrát do roka, takže jen občasné využití. díky kamil
Re: Nosič kol na tažné
Já tedy používám nosič Thule, vyšel mě někde na necelých 6 tisíc a spokojenost.
Jde hlavně o snadnost používání = nasazení na kouli TZ a dotažení. Pak i uchycení kol - ružice za rám a pásky kolem kol.
Tady u toho tvého vybraného nosiče mi není jasné, jak ho utahují na kouli TZ, vypadá to na levné provedení = musíš to utahovat klíčem. Lepší nosiče mají malou páku.
Jde hlavně o snadnost používání = nasazení na kouli TZ a dotažení. Pak i uchycení kol - ružice za rám a pásky kolem kol.
Tady u toho tvého vybraného nosiče mi není jasné, jak ho utahují na kouli TZ, vypadá to na levné provedení = musíš to utahovat klíčem. Lepší nosiče mají malou páku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já si to chci koupit na Touarega, bo se mi nechce šplhat na střechu. Ale origo příslušenství, čili Thule. Tak je to, jak popisu už kolega. Jen na Turka je všechno krapet dražší
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jedna otázka. Pokud do mě zezadu někdo naboří, jsou veškeré škody hrazeny z jeho povinného. Ale jak počítá pojišťovna škodu na totálně zničených kolech? Tam asi budou počítat amortizaci podle let. Je to tak? Pokud tedy budou zničena kola ve vynikajícím stavu, ale starší, tak asi moc vyplaceno nebude. Je moje domněnka správná? Máte někdo zkušenost?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.