BRZDY - O II.

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
koncernova_simonka
Autoškolák

BRZDY - O II.

Příspěvek od koncernova_simonka »

Budu řešit brzdy na oktávce, chtěla bych už něco lepšího .. než klasické spotřebitelské feroda, poradíte?
Pickuper
Letec

Re: BRZDY - O II.

Příspěvek od Pickuper »

třeba BREMBO High Performance Turismo
http://www.elit.cz/cz/sortiment-a-sluzb ... brzdy.aspx
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Záleží kolik peněz do toho chcete investovat. Dle toho lze vybrat příslušné řešení. Co takhle kotouče Zimmermann nebo Brembo a brzdové destičky Textar? Znalejší věci jistě poradí lépe.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Já bych zvolil desky Ferodo DS2500 (2000, 3000). Spousta lidí na nich jezdí am. rally a jsou s nimi spokojeni. Na Octu mi to přijde až skoro zbytečný luxus, ale pokud si Simonka přeje...
2.9T RWD
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Souhlas s Hondamanem. DS2500 s OEM kotouči by mělo být v pohodě. Popř. je možný použít DS1.11 (pokud nevadí pískání) a nějaký lepší kotouče (např. EBC Premium - jsou za rozumný peníz a kvalita ověřená v rally). A je nutný si uvědomit, že líp brzdící materiál většinou nevydrží víc než OEM. A taky je třeba se se "závodním" materiálem (DS1.11) naučit zacházet - mě to třeba stálo jednu sadu destiček a velkých kotoučů :( .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět