První auto
-
- Spolujezdec
První auto
Ahoj. Mám takovej zvláštní dotaz, předem bych rád upozornil, že vše je myšleno vážně a netrolluju.
Uvažuju nad koupí prvního auta. Bohužel ještě nemám řidičák, ale v případě, že bych si auto koupil, tak bych si ho tak do 1-3 měsíců udělal.
Auto by mělo bejt ojetý, do 300 000 (vzal bych ho na splátky). Hlavně ne combi, chci sedan / SUV, barva tmavě černá / světle bílá. Spotřeba je mi popravdě docela jedno, stejně s tim chci jezdit v podstatě jenom po Praze a jenom občas někam mimo Prahu. Mělo by to bejt něco stylovýho,speciálního, co jen tak nikdo nemá, aby se to líbilo holkám, takže žádná Škodovka nebo něco takovýho
Napadlo mě Porsche Cayenne, viděl jsem na něj dosti luxusní nabídku a tak zvažuju jeho koupi ještě před dostáním řidičáku, aby mi ho někdo nevyfoukl.
Někdo zkušenosti s ojetým Cayennem? Nebo napadá vás ještě nějaké jiné auto podle toho, co jsem výše napsal?
Díky za rady
Uvažuju nad koupí prvního auta. Bohužel ještě nemám řidičák, ale v případě, že bych si auto koupil, tak bych si ho tak do 1-3 měsíců udělal.
Auto by mělo bejt ojetý, do 300 000 (vzal bych ho na splátky). Hlavně ne combi, chci sedan / SUV, barva tmavě černá / světle bílá. Spotřeba je mi popravdě docela jedno, stejně s tim chci jezdit v podstatě jenom po Praze a jenom občas někam mimo Prahu. Mělo by to bejt něco stylovýho,speciálního, co jen tak nikdo nemá, aby se to líbilo holkám, takže žádná Škodovka nebo něco takovýho
Napadlo mě Porsche Cayenne, viděl jsem na něj dosti luxusní nabídku a tak zvažuju jeho koupi ještě před dostáním řidičáku, aby mi ho někdo nevyfoukl.
Někdo zkušenosti s ojetým Cayennem? Nebo napadá vás ještě nějaké jiné auto podle toho, co jsem výše napsal?
Díky za rady
Re: První auto
Vygoogli si cenu běžného spotřebáku na Cayenne ty splátko...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Spolujezdec
To už všechno jsem si našel, i pojištění a tak
V tom případě mě fascinuje, že někdo, kdo (si myslí že) má na údržbu a pojištění ojetého Cayennu, není schopnej dát dohromady 300k cash.
A mimochodem, balení zlatokopek autem jenom začíná. Slečna bude očekávat večeři úměrnou vozu. Aby se ti z toho leasingu nezatočila hlava
A mimochodem, balení zlatokopek autem jenom začíná. Slečna bude očekávat večeři úměrnou vozu. Aby se ti z toho leasingu nezatočila hlava
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Si stejně dělá kozy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zlatokopka není blbá. Tu nějakým vybydleným Čejenem za 3 kilča opravdu neoslníš.
Auto na splátky; spotřebu neřeší, protože bude jezdit po městě (kde ten Čejen bude žrát nejvíc!) a ceny pojištění a tak, si vygooglil... Bože, kde je finanční gramotnost dnešní mladé generace?
Moje rada zní: vem si půjčku, když už chceš splátky a každej den si ho nech přeblafnout jinou kurvou. Získáš mraky zážitků a ty 3 kila ti vydrží rozhodně déle než ten Čejen. A na večeře můžeš dál chodit do KFC s kámošema, místo Allegra ve 4Seasons(dnes vlatně už Cotto Crudo) s nějakou vychcanou zlatokopkou
Auto na splátky; spotřebu neřeší, protože bude jezdit po městě (kde ten Čejen bude žrát nejvíc!) a ceny pojištění a tak, si vygooglil... Bože, kde je finanční gramotnost dnešní mladé generace?
Moje rada zní: vem si půjčku, když už chceš splátky a každej den si ho nech přeblafnout jinou kurvou. Získáš mraky zážitků a ty 3 kila ti vydrží rozhodně déle než ten Čejen. A na večeře můžeš dál chodit do KFC s kámošema, místo Allegra ve 4Seasons(dnes vlatně už Cotto Crudo) s nějakou vychcanou zlatokopkou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Spolujezdec
Vzhledem k tomu, že jsem nikdy neměl auto, tak ani nevim, kolik taková údržba stojí a kolik takové auto vydrží. Jezdil bych s tím málo, jak říkám, jenom po městě v podstatě a občas domů, odhaduju to tak na 500-1000 km měsíčně.
Pojištění stojí cca 8000 ročně, to jsem opravdu schopen zaplatit Ale nevím, jak ta údržba no, a jak dlouho by mi to auto vydrželo, teď to, nad kterym uvažuju, má kolem 150 000 najetejch km.
Kdyžtak pište jakoukoli radu, ocením cokoliv. Doteď jsem se moc o auta nezajímal, takže toho o nich moc nevím.
Pojištění stojí cca 8000 ročně, to jsem opravdu schopen zaplatit Ale nevím, jak ta údržba no, a jak dlouho by mi to auto vydrželo, teď to, nad kterym uvažuju, má kolem 150 000 najetejch km.
Kdyžtak pište jakoukoli radu, ocením cokoliv. Doteď jsem se moc o auta nezajímal, takže toho o nich moc nevím.
Cayenne je opravdu nesmysl. Kvůli ceně náhradních dílů, spotřebě, atd. Pro začátečníka na naučení nejlepší nějaký menší a nízkou spotřebou. Např. https://auto.bazos.cz/inzerat/73859173/ ... -13jtd.php
cesta do pekel jak z hlediska financí, tak servisu, tak ženských. A vzhledem k tomu, že jsi si zatím nic neodkroutil za volantem, tak i z hlediska bezpečnosti ostatních.
Moje rada ... kup si nějaké menší Audi, i do toho ti budou holky skákat samy.
Moje rada ... kup si nějaké menší Audi, i do toho ti budou holky skákat samy.
Volvo S60 2.4T
VW T2
VW T2
Nebo nějakého bavora.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT