Převedení 4x4 na zadokolku
Převedení 4x4 na zadokolku
Chtěl bych se zeptat jestli by šlo předělat VW Passat b5.51.9TDI 4x4 na zadokolku jako třeba že bych sundal poloosy ale co potom slyšel jsem že by to mohlo jít
Re: Převedení 4x4 na zadokolku
vzhledem k tomu, že haldex ss připojí až při prokluzu předních kol, což zjistí rozdílem v otáčkách kol mezi nápravami pomocí čidel ABS, by se zadní kola ani nepřipojila, protože se ta přední bez poloos skutečně oproti zadním neprotočí. Proč bys něco takového vůbec dělal...?
B5,5 není Haldex.
Udělat by to imho neměl byt problém. Zavařit mezinápravový diferenciál, sundat poloosy... Otázka je proč... Proč to dělat? Proč si nekoupit rovnou BMW?
Udělat by to imho neměl byt problém. Zavařit mezinápravový diferenciál, sundat poloosy... Otázka je proč... Proč to dělat? Proč si nekoupit rovnou BMW?
2.9T RWD
sorry, už to čtu
To auto nebylo stavěné jako zadokolka a IMHO by s tím bylo jenom mrzení. Už proto, že motor je před přední nápravou a zadek bude hrozně lehkej.
A mi není jasné pro to vůbec dělat. Tyť pohon 4x4 s torsenem je na B5 to nejlepší
vana mě předběh.... sem měl kdysik šanci pojezdit s prassatem 2.8syncro a jako jo, to byla jiná liga 4x4 než haldex....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.