OH Rio
OH Rio
Včera po delší době TV a tam zprávy z Ria. Voda moři na úrovni splašků, nebezpečí nemocí (nejen zika), kriminalita a vůbec bordel. Hnus, co se pro olympijský prachy neudělá a lidem nenalže. Tahle společnost fakt není zdravá. Nebo jsem jen já takovej škarohlíd?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Re: OH Rio
Jak jsem nekde četl: "Relativně malé množství zpráv v médiích o Riu je znamením, že je to průser."
Imho hry v mockbě i bei-jingu byly proti riu procházkou běloskvoucím navoněným růžovým kvetoucím bezpečným sadem. Rio bude po všech stránkách ultimátní průser.
Naprosto programově odmítám, nesleduju a sledovat nebudu. Howgh.
Naprosto programově odmítám, nesleduju a sledovat nebudu. Howgh.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Průser je, že většina spoluobčanů to bude hltat a veselit se
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
prihodim do placu zajimavy rozhovor http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalost ... si-1311990
nechapu schopnost lidi stravit hodiny sledovanim jak se nekdo s nekym, za necim nebo pro neco honi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
největší průser s tím spojený je ten nesmyslný olympijský park na Lipně. Organizovat podobnou monstr akci v těsné blízkosti chráněného území, kam vede jedna silnice III. třídy, může jenom dement jako je Kejval a čecháčci se toho určitě chytnou, protože je to zadarmo (teda kromě parkování)
jj, fčera to začalo a už mám (nemocenská-nenemocenská) utrum s TV Rebel ..... už na to u nás doma fšici čumijou jak na svaté zjevení... a 17 dní si ani nevzrnu....jerry píše:Průser je, že většina spoluobčanů to bude hltat a veselit se
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To není jenom na Lipně:retron píše:největší průser s tím spojený je ten nesmyslný olympijský park na Lipně. Organizovat podobnou monstr akci v těsné blízkosti chráněného území, kam vede jedna silnice III. třídy, může jenom dement jako je Kejval a čecháčci se toho určitě chytnou, protože je to zadarmo (teda kromě parkování)
http://www.olympijskeparky.cz/
Ještě k tomu hlavní sponzor AGROFERT.....
Bez bodů
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...