fiat freemont
-
- Spolujezdec
fiat freemont
zdravim potrebujem radu chcem si vyčistit škrtiacu klapku ale neviem kde ju mam hladat a ani ako vyzera poradte niekto , egr ventil som si už vičistil už len ta klapka
Re: fiat freemont
jednou stačí, duplicitu sem smáznul
když se tady za 24h neobjevila odpověď, tak asi nikdo neví nebo se nikomu nechce odpovídat
když se tady za 24h neobjevila odpověď, tak asi nikdo neví nebo se nikomu nechce odpovídat
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Normálně konstruovaná auta maji většinou skrt.klapku v místě kde gumova hadice vchází do tělesa sani.Těleso sani je po anglicky intake manifold. Skrtici klapka je thottle body někdy i throttle switch. Po italsky corpo farfallato. Tak hledej na ENG Googlu obrázky.
-
- Spolujezdec
to som urobil , hladal som podla obrazkou na google, ale zobrazovalo mi stale dva rozdielne mechanyzmi , a kazdý z nich bol označovaný aj ako egr ventil a aj ako škrtiaca klapka , teraz neviem čo som vlastne vyčistil http://i.ebayimg.com/t/Drosselklappe-Fi ... g/$_35.JPG
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, možná blbý dotaz - ale proč se pouštíš do něčeho, čemu úplně nerozumíš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba jako já, pocit, ze to zvladnes. A k tomu se něčemu priucis.
Nevím jak vypadá egr, narozdil od Pavprocha mam benzin bez ekokurvitek.
Ale to co jsi dal vypadá jak skrtici klapka.
Nevím jak vypadá egr, narozdil od Pavprocha mam benzin bez ekokurvitek.
Ale to co jsi dal vypadá jak skrtici klapka.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Heh...tak k tomu pocitu mi stačilo rozdělávat plasty 5. dveří u Golfa, abych tam zamaskoval kabel od kamery a zandal vytaženou odtokovou hadičku...ty cvoky jsem hledal po autě 1/2 dne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Spolujezdec
preto že mi počitač vyhodil chybu motora a podla kontrolky by to mal byt prave tento problem ,egr ventil alebo ta klapka , ževraj to niekedy stačí vyčistit .. a preto sa do toho puštam sam lebo som prave v nemecku a tu by si za to zapýtali brutalne vela , a je to uplne jednoducha vec , povolit možno 4 šrobi vytiahnut vystriekat čistiacim sprejom a dat spet . kamoš si to robil tiež sam na BMV a neni mechanyk je právnik , len problem je v tom že ju neviem nájst
Ani jsi nenapsal dehet nebo benzin?