Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně nového auta. Do teď jezdím se Škoda Octavia I 1.9TDI 66kw je to spolehlivé auto i když už mam víc jak 600tis km, ale bohužel v září mi končí STK a další kvůli korozi karoserie neprojde. Jezdím na montáže (s přívěsem cca 600kg + 4člená posádka) po ČR a SK nájezd cca 70tis za rok. Je mi jedno jaká značka, ale potřebuji spolehlivé prostorné auto do 600tis. Auto budu kupovat jako soukromá osoba ne jako firma.
Budu vděčen za každou radu.
Pěkný den Jenda4
Auto do 600 000
Re: Auto do 600 000
Když udělala dobrou službu OI, tak je logickým pokračováním OIII. Za 600 po slevě už bude i slušně vybavená...
Alternativou je Golf nebo Leon.
Focus ani Astra mi nesedli, o Korejcích bych sám neuvažoval a pak zbývají Japonci. Tam mám zkušenost jen s Civicem. Výborné auto jízdně, spotřeba nižší než u koncernového TDI... U Tvého nájezdu bych se ale bál, ze se po par letech a par stech tisíc km pokazí něco nestandardního a bude to bolet více než u koncernu.
Alternativou je Golf nebo Leon.
Focus ani Astra mi nesedli, o Korejcích bych sám neuvažoval a pak zbývají Japonci. Tam mám zkušenost jen s Civicem. Výborné auto jízdně, spotřeba nižší než u koncernového TDI... U Tvého nájezdu bych se ale bál, ze se po par letech a par stech tisíc km pokazí něco nestandardního a bude to bolet více než u koncernu.
2.9T RWD
Za ty penize uz by mohl byt k mani pekny skladovy Peugeot 508, coz je auto o tridu vys nez Octavia a navic s delsi zarukou. Nevyhoda Peugeotu je absence benzinovych motoru, ale pokud chces diesel, ty maji Francouzi tradicne skvele, zejmena po strance kultivovanosti a odhlucneni.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ja bych teda jako soukroma osoba, kdyz to neumoris v nakladech, na tenhle ucel vubec nove nekupoval.
Za me Toyota Avensis v rozumnym stavu, vrazit treba jeste 50000 do preventivniho servisu a mel bys zase par let pokoj.
Za me Toyota Avensis v rozumnym stavu, vrazit treba jeste 50000 do preventivniho servisu a mel bys zase par let pokoj.