Dovoz nebo české auto?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
HonzaKral
Spolujezdec

Dovoz nebo české auto?

Příspěvek od HonzaKral »

Jaký máte na toto názor? České auto nebo Německé s jasným původem? Sám nemám zkušenost
oxik
Letec

Re: Dovoz nebo české auto?

Příspěvek od oxik »

Myslíš Německé s jasným původem od Hazama Hatatürka? :D Teď vážně.. je to hodně individuální, jakmile v inzerátu vidíš turecký jméno, ruce pryč, jakmile je to nějaký pochybně vypadající autobazar, ruce pryč. Nejlepší budeš mít hledat Privatverkauf, zavolat, jakmile bude nějaký přízvuk, zase ruce pryč.
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Ani privát není záruka dobrého nákupu,už mi to ani nenapadne někde lítat po privátech,nejlépe radši přidat a koupit u autosalonu,stav je téměř vždy lepší,než auto provozované v čr. Většina privátů stejně nechává své vozy na salonech jako protiúčet,nechtějí se s někým dohadovat o ceně ,ani nechtějí si někoho pouštět do baráku.Je třeba se připravit na to,že pěkný auto bude většinou dražší,než u nás.Tak jako tak,je dobré se v autech vyznat a také můžeš koupit vůz s nějakou vadou atd.Německo je také džungle,ale mnohokrát větší,než ta naše. Dobře se dá koupit pro neznalce auto nejlépe v záruce a přímo ze salonu,to bych doporučoval.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já m4Zlika koupil privát od echt občana Helmuta - blond, modré oči, brejličky, pivní vana.... a vše proběhlo naprosto korektně a m4Zlik byl přesně ve stavu jak mi řekl....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Taky mam prave dobrou zkusenost od echt germana. Pro XC90 jsme jeli pred barak, kde mel zubni ordinaci. Horsi to bylo s 5er e61 v m-packetu z autobazaru, byla to nejaka mafie, ale zaplatili jsme cloveka, ktery jim to tam dovezl vratit, vysazeli 24000€ cash a odjeli..300tis stoceno(na aute nebylo poznat) a jeste byl problem s napravou, nejspis dostala naraz z boku a po 5tis km sjete nove gumy
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Jasně ,povede se,vůbec to nezpochybňuji,každý má nějakou zkušenost,já těch krámů koupil vloni 300.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

oxik píše:Taky mam prave dobrou zkusenost od echt germana.
Rovněž.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
HonzaKral
Spolujezdec

Příspěvek od HonzaKral »

Díky za postřehy. Lítat po německu a na soukromé inzeráty bych se vyprdl. Stejně neumím německy a pochybuju, že nějaký z automechaniků v okolí ano (nechci nikoho urazit, ale myslim, že nebudu daleko od pravdy). Spíš jsem pokukoval po nějaké firmě co to sem vozí na objednávku. Kontrétně tady v Brně jsem našel třeba xxxxxxx a yyyyyyy. Na strankách yyyyyyy jsem četl, že to pravě vozí z autosalonů, to by nemuselo být špatné ne?
Naposledy upravil(a) pavproch dne stř 20 led 20:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: -pp-: z důvodu podezření na reklamu názvy firem odstraněny
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tak Honzo málem Králem, je jedno, jestli tě vezme na pálku domácí nebo německej bazar nebo dovozce aut třeba i z Tramtárie. Pokud si zkrátka nevybereš a neseženeš auto sám, tak budeš vždycky obětí ostatních. Ale tobě přece o auto pro tebe vůbec nejde, chtěl bys, abychom se obrátili na tebou jmenované firmy. Tady ti ale pšenka nepokvete :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taky sem začal být podezíravý.... a proto sem mu ten příspěvek lehce vytunil.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět