zdravím všechny,
mám dotaz na kontroly aut. Řeším koupi ojetiny a zároveň způsob jak jí nechat zkontrolovat. Už jsem hledal a diskutoval na různejch místech, ale stále se mi nedostává odpovědi. Došel jsem k tomuhle:
- nechci do servisu (ať nezávislýho, tak autorizovanýho) - nevěřim někomu, kdo mě už v životě neuvidí
- nechci si s sebou tahat mechanika - opět neznám nikoho dost dobrýho a důvěryhodnýho
- jsou tu ale firmy který se tim zabývaj.
Když nebudu brát Cebii která řeší spíš aby to sedělo papírově, tak jsem narazil na firmy Autotým a Fairplayauto, který dělaj faktickou kontrolu stavu. U Autotýmu jsem už narazil na některý hodně nemilý zkušenosti (na jedný diskuzi se dokonce mluvilo o vyhořelym autě 40km po koupi), ale ohledně druhý zmíněný firmy se nedá nikde nic dohledat.
Není tady někdo, kdo by měl zkušenosti s jednou nebo oběma z firem?
Předem díky za všechny odpovědi
Kontrola ojetých aut
- GeneHawkins
- Letec
Re: Kontrola ojetých aut
A jak myslíš, že ti to tyhle "firmy" zkontrolujou? Zkasírujou tě a pošlou do servisu, kterému ty přece nevěříš...
Tazateli doporucuji precist knihu od Hellera - Hlava XXII.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tak samozřejmě že ta kontrola proběhne v servisu, kde jinde Ale pod záštitou takovýhle firmy by k tomu ten servis taky měl přistupovat jinak ne?
Ale i když jsem rád za reakci, raději bych přímo zkušenosti, než úvahy
Ale i když jsem rád za reakci, raději bych přímo zkušenosti, než úvahy
kup si to nový a máš po starostech
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nový bych sice radši, ale s mym rozpočtem bych mohl dovolit tak max. Thalii
- GeneHawkins
- Letec
dweckl píše:Tak samozřejmě že ta kontrola proběhne v servisu, kde jinde Ale pod záštitou takovýhle firmy by k tomu ten servis taky měl přistupovat jinak ne?
Jako že za pár ušmudlaných drobných, který mu laskavě ta firma přenechá, se servis přetrhne a vykoná lepší práci než pro zákazníka, který mu tam přijede s penězi, jo? Nenech se vysmát...