Nová Škoda Felicia

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Reese
Pan Řidič

Nová Škoda Felicia

Příspěvek od Reese »

Nevím, jestli to tu obecenstvu neuniklo, ale Škoda přes týden potvrdila budoucí výrobu auta mezi Fabií a Octavií, jméno by mělo být zase Felicie. Se Škodovkama jsem toho, asi jak každý Čech, najezdil dost, i když teď jezdím v jiných autech. S předchozí Felicií jsem si také užil své a myslím, že by bylo dobré, kdyby se Škoda vrátila k autu s trochu lepší pomérem výkon:cena. Mně dneska připadá Octavie strašně drahá, Fabie zase strašně nezajímavá, Tour II je zabitý politikou interní nekonkurence. Nová Felicie by to mohla řešit, docela bych něco takového koupil manželce...
goes
Elektro Expert

Re: Nová Škoda Felicia

Příspěvek od goes »

pekne, akorat ta zprava probehla uz tak pred pul rokem. coz neni ostatne velke zpozdeni na to prijit.
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Oficiálně to bylo potvrzené před pár dny, dříve to byly spekulace. To je snad rozdíl.

Edit: Psalo se o tom koukám i tady: http://www.autoforum.cz/bleskovky/skoda ... ale-nekona Je to pár dní stará zpráva.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

to, ze to nevyda firma pres svou TZ neznamena, ze je to jen spekulace. Nicmene se omlouvam, prvni zpravy prisly na pocatku prosince 2010. Resp. to ze maly model ubde prislo loni v lete, ovsem to, ze se pouzije nazev felicie nekdy v prosinci. beru zpet toho pul roku.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Sedan a kombík? Takže u nás samý kombík +2% sedanů
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

myslim, že sedanů bude víc, když se prodávala F1 sedan, což bylo jedno z nejošklivější aut co kdy udělali :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

A kolik sedanů F1 se tady prodalo?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

F1 byla i pekna klidne. kdyz mela nejaky kola a na hrane kufru takovou tu listu jako kridlko
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

F1 sedan by byla pěkně ošklivá, i kdyby se jí nalepily křídla na dveře. To se prostě nepovedlo.

Ale Felda mi nikdy nevadila, takové jednoduché účelné auto s jednoduchým designem. Návrat něčeho podobného bude fajn, nejlépe když to bude hatchback.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Reese: no ona ta felicia co ma prijit moc felicia minulosti nebude. Koukni se jaky je superb dnes a jaky byl kdysi jako prvni model a co kazdy ve sve dobre predstavovali ci predstavuji. Filcka bude hybrid model mezi tridami, nebude ani levny, ani jednoduchy, bude to koncernovy vuz.

Felicie byla prekapotovany favorit s nekolikra upravama, coz bude sice i ta dnesni, taky se jen prekapotuje co uz je, ale preci jenom filcka ve sve dobe byla zaostale auto, ta dnesni urcite ne.
Odpovědět