Vozidlo podobné Fiat Dobló
Vozidlo podobné Fiat Dobló
Zdravíčko, známý shání auto na začátek podnikaní. Hodně se mu líbí Fiat Dobló, ale ten má hodně slabé motory v jeho cenové kategorii, byl si vyzkoušet 1.2 s 47kW a prý to skoro nejelo a to jeli v autě dva... kdyby tam naskládal svou pětičlenou rodinu tak to snad prý zůstane stát. Bude to normální auto pro rodinu a sem tam bude převážet nějaké těžké a velké předměty, takže zadek jak Dobló by byl ideální. Cena je cca do 75 000Kč, chce to v benzínu a aspoň klimošku a centrál. Motor by měl něco utáhnout, ale zase aby to nebyl 2.2, 3.3 a podobné žrouty.
Re: Vozidlo podobné Fiat Dobló
Doblo ma snad i silnejsi motory?
Ja bych napsal berlingo, ale potom co vtom jezdim docela casto (nove i stare) tak bych to nedoporucil ani nejvetsimu nepriteli. Udrzet to auto na silnici pri normalni jizde je sakra prace.
S 1.9JTD Doblo idealni volba.
Ja bych napsal berlingo, ale potom co vtom jezdim docela casto (nove i stare) tak bych to nedoporucil ani nejvetsimu nepriteli. Udrzet to auto na silnici pri normalni jizde je sakra prace.
S 1.9JTD Doblo idealni volba.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Chce benzín a jinak se myslím dělali i 1.6tky...
Benzína chce kvůli tomu, že s autem bude popojíždět po městě a to by naftě dělalo problémy. Vždycky START - 5km - STOP a pořád dokola...
Benzína chce kvůli tomu, že s autem bude popojíždět po městě a to by naftě dělalo problémy. Vždycky START - 5km - STOP a pořád dokola...
S Berlingem (Partnerem) starým i novým mám dost zkušeností a zas bych to tak nedramatizoval.
Mrknout se může na další tyhle variace, Kangoo, Caddy.
U všech je strop, benzínový motor 1,6.
Mrknout se může na další tyhle variace, Kangoo, Caddy.
U všech je strop, benzínový motor 1,6.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z. - Jenže tady možná bude problém s ložným prostorem, který je u všech těchto aut menší o víc jak 100l. Nevím no, zkusím mu říct.
Mám Doblo s 1.4 benzinem na vozeni rodiny a jako není to žádný trhač asfaltu , ale doveze tě to všude. Takže pokud by to měl na příměstský ježdění, tak i s nákladem podle mýho v pohodě. Jen s tím autem nesmíš najet na dálnici a chtít jet 130 tacho, to pak znamená spotřebu kolem 11l. Jinak průměr mám kolem 9l.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
nebyl by lepší zafira? pokud se pamatuju správně tak do zafiry I. gen se dávaly 1,6 a 1,8 bezturbo benzíny... (flex sedačky sklopí nebo vyhodí a má náklaďák... a zároveň může vozit i rodinu...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka: To je celkem morbidní spotřeba na to, že to auto má jenom 1350kg, ne?
pavproch: To je dobrý nápad, no musím se ho zeptat jestli by mu nevadilo pořád vyhazovat sedadla.
EDIT: pavproch: Nebo jsi měl namysli tyto sedačky?
pavproch: To je dobrý nápad, no musím se ho zeptat jestli by mu nevadilo pořád vyhazovat sedadla.
EDIT: pavproch: Nebo jsi měl namysli tyto sedačky?
jo, flex-system
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
arkis: no tak malý motor v relativně velkým a těžkým autě s aerodynamikou cihly holt dělá svoje. Třeba poslední nádrž jsem jel pouze na pohodu (málem jsem několikrát usnul) a podařila se mi spotřeba 7.1l. Můj průměr za 43kkm je ale 9.43l .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).