Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
POZOR - TERMÍN AKCE 15-17.ČERVENCE 2011 - POZOR
už tu máme reálný termín pro konání první akce. Odjezd nebude plně hromadný, někteří dorazí až přímo namísto. Kdo chce jet společně, můžeme udělat meeting pointy v rámci ČR.
na FB profilu AF máme vytvořenou událost k našemu zájezdu
http://www.facebook.com/event.php?eid=180805035309128
Jak se kdo může připojovat:
1)Rudná Benzina- začátek D5 - Mcdonalds na místě
Rudná
50°1'59.766"N, 14°12'48.396"E
GPS: 50°1'59.766"N, 14°12'48.396"E
2)Plzeň - Benzina polovina D5
Dobřany, okres Plzeň-jih
GPS: 49°40'38.991"N, 13°19'50.793"E
3)Rozvadov - AGIP konec D5 - poslední CZ čerpací stanice - Mcdonalds na místě
Rozvadov, okres Tachov
GPS: 49°40'42.510"N, 12°36'7.045"E
další info boudou postupně přidávány
dotazy, info atd prosím napište na ICQ: 264777820 při autorizaci prosím napište autoforum
Proč jet ?
Budou tam príma kucí (holky?) zajezdíme, nasajeme atmosféru zeleného pekla, uvidíte co jste ještě neviděli a možná potkáme i nějaký prototyp, ale hlavně si to užijeme
Kucí a holky vyrazíme ? Kdy by se Vám to hodilo nejvíce ? pojďme zkusit najít společný termín
AKTUÁLNÍ WEBKAMERA - http://www.nurburgring.org.uk/webcams.php
Víkend nebo jeden den ?
20,8 km, 174 zatáček, až 16% sklon trati, minimální únikové zóny, proměnlivé počasí
Ceny jízd
1 kolo – 24 €
4 kola – 89 € v ceně je poukázka na útratu 10 € za jídlo a pití a 1 vstupenka ring°werk
15 kol – 310 € v ceně je poukázka na útratu 20 € za jídlo a pití a 1 vstupenka ring°werk
25 kol – 470 € v ceně je poukázka na útratu 30 € za jídlo a pití a 1 vstupenka ring°werk
roční permanentka – 1350 € v ceně je poukázka na útratu 100 € za jídlo a pití a 2 vstupenky ring°werk
----------------------------------------------------------------------------------------------------
KDO JEDE ? (TERMÍN BUDE )
Acer.T - BMW Z4 3.0si Individual (rozumějte tím mahagon obložení )
MMira - BMW E46 M3
batman(Bruce Wayne) - Batmobil
TomasK - BMW E46 330i
pjanda - Škoda Favorit 135 LS - dle majitele TOP ORIGINÁLNÍ STAV. Žádné křídlo co ho podrží v zatáčce, ani hudební tuba v kufru na rozložení hmotnosti.
PeTr 7650 - Alfa Romeo 156 2,5 V6
Arnie J - Alfa Romeo 147 GTA
šmoula - Škoda Fabia HTP
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Já bych asi i jel, ale pár dotazů:
Jak moc velký záhul tam auto dostane?
Platí tam pojistka?
Platí tam pojistka?
vasco: Auto tam dostane tak velky zahul, jak moc velky mu sam date Neni problem to objet 70 km/h...
Kdyz pojedete naplno, neni to tak hrozne. Trat neni vubec narocna na gumy (vesmes hodne hladky asfalt) ani na brzdy, je tam relativne malo brzdeni z vysokych rychlosti na nizke, popr. pokud jsou, nejsou opakovana, a tak se brzdy stihaji uchladit.
Pojistky ceskych pojistoven tam vesmes plati (malokdo to tu resi), ale slysel jsem, ze to nektere jiz vyslovne vylucuji v podminkach. Podivejte se do sve smlouvy, ma to charakter verejne silnice v nemeckem dalnicnim rezimu (tedy bez omezeni rychlosti), takze se na to nevztahuji omezeni pojistky pro zavodni trate, zavody apod. Musi byt vyslovne v podminkach uvedeno, ze pojistka neplati na teto silnici.
Kdyz pojedete naplno, neni to tak hrozne. Trat neni vubec narocna na gumy (vesmes hodne hladky asfalt) ani na brzdy, je tam relativne malo brzdeni z vysokych rychlosti na nizke, popr. pokud jsou, nejsou opakovana, a tak se brzdy stihaji uchladit.
Pojistky ceskych pojistoven tam vesmes plati (malokdo to tu resi), ale slysel jsem, ze to nektere jiz vyslovne vylucuji v podminkach. Podivejte se do sve smlouvy, ma to charakter verejne silnice v nemeckem dalnicnim rezimu (tedy bez omezeni rychlosti), takze se na to nevztahuji omezeni pojistky pro zavodni trate, zavody apod. Musi byt vyslovne v podminkach uvedeno, ze pojistka neplati na teto silnici.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
vasco píše:Já bych asi i jel, ale pár dotazů:
Platí tam pojistka?
edit: tak už nic
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
pro me je idelani az cervenec, ale chapu, ze to pro leckoho uz muze byt pozde. tak yvidim, jak se to vyvine a kdyz tak se nejak prizpusobim. ale urcite bych tam letos chtel vyrazit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pro mě je ideál taky tak červenec, spíš srpen. Prostě čím později, tím lépe. Květen/červen budu mít frmol ve škole...
tak objet to sedmdesatkou dam i ja . . zbytek si radej dam ringtaxikem
jako vylet to zni dobre
jako vylet to zni dobre
na ringtaxi kasli, je to zbytecne drahe. to radeji nekomu prispej a za polovicni peniz, co ringtaxi, se svezes nekolikrat.PeTr7650 píše:tak objet to sedmdesatkou dam i ja . . zbytek si radej dam ringtaxikem
jako vylet to zni dobre
Autoforum.cz
Ringtaxi klidne poskytnu Na rozdil od Sabine "Schneck" Schmitz vratim penize pri casu pres 8:30
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jel bych moc rad, i kdyz pred NS preferuji alpy, na ty si ale pojedu vycistit hlavu tak jako tak.
Mesic je mi jedno, ale abych o tom mohl vubec po casove strance uvazovat, tak pripada v uvahu jen vikend, jinak jsem v praci prakticky od rana az do noci a sance na dovolenou se blizi nule.
Mesic je mi jedno, ale abych o tom mohl vubec po casove strance uvazovat, tak pripada v uvahu jen vikend, jinak jsem v praci prakticky od rana az do noci a sance na dovolenou se blizi nule.