Auto pro začátečnici - do 50tis.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
aandyy
Spolujezdec

Auto pro začátečnici - do 50tis.

Příspěvek od aandyy »

Ahoj, jsem tu nově a chtěla bych poprosit o radu ohledně auta.
Doma jezdím občas Fabii 1.4 ale bohužel je to naše jediné auto, takže v garáži je málokdy. A hlavně se mi v něm špatně řídí :(

Proto si chci vybrat svoje auto - moje představy: benzín, 5 hatch, do 1.4, menší spotřeba a cena teda do těch 50tis.
Auto budu mít jen na krátké projíždky, menší výlet, na trénink apod. - vše do vzdálenosti 40 km.
Hodně ho budu využívat od září do března, s krásným počasím startuji motorku :), ale v případě nepřizně počasí i v létě.

Moje vybraná auta: http://srovnani.katalog-automobilu.cz/a ... ids[3]=109

Opel Corsa, Ford Fiesta, WV Polo - ale nevím jaký typ motoru, jaký rok výroby a které by bylo pro mě nejlepší?

Cena: max. 50tis., protože je to auto pro začátek a něco málo si chci nechat na nějaké opravy, úpravy,...
pavproch
Letec

Re: Auto pro začátečnici - do 50tis.

Příspěvek od pavproch »

Panda 2.generace 1.2i a slušnější výbavě - vřele doporučuju, mám, vím, jezdím s tím rád.... strašně rád, bo sa to hoooodně dobře řídí.... :x :x :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
aandyy
Spolujezdec

Příspěvek od aandyy »

Jéé další auto..tak jdu hledat o něm info..ale děkuju :)
Krysa
Pan Řidič

Příspěvek od Krysa »

Punto 2 Motor 1,2 8 V. Spotřeba celoročně 4,9 +- v pohodě
aandyy
Spolujezdec

Příspěvek od aandyy »

Dík ale už to je prostě moc aut - já jsem spíš myslela že mě poraděj ti co už maj zkušenosti s autama, který jsem si vybrala - Corsa, Fiesta, Polo
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Podle me se fabka ridi dobre, polem by sis asi moc nepomohla, jsou to technicky hodne podobna auta. Fiesta je taky prijemna, slychavam, ze ma skvelej podvozek, mne prijde prumernej. Pri rychlejsi jizde zacne "plavat", ale obecne se s ni jezdi dobre. 1.3 nejede, ale mela by vydrzet, je to celkem jednoduchy a povedeny motor. Corsu neznam, ale asi bys vedle neslapla. Do 50000 bych ale asi vybiral podle daneho kusu.
aandyy
Spolujezdec

Příspěvek od aandyy »

Děkuju moc..konečně pořádná odpověď :)
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Jestli je pro Tebe důležitý "řidičský" pocit z auta, zajdi do velkého bazaru a vyzkoušej si prcky, co se Ti líbí v reálu.
Takhle Ti každý radí, co se líbí jemu ... i když Fiati nejsou špatný tip..... levný provoz, slušná spolehlivost a rádi jezdí :) . Za sebe bych takhle mohl doporučit Rover 200/25 - to samé, co Fiat.
Tady u těch aut obecně záleží na stavu konkrétního kusu víc, než na čemkoliv jiném....
http://www.youtube.com/watch?v=Wdx7Fczfi8s
MG - radost až na kost.
Odpovědět