Zdravím,
poslední dobou jsem si všiml, že i na rovince jsou ty rozjezdy dost špatný pokud nevytočím víc turbo, popíšu.
Stojím, hodím spojku do záběru a lehce přidám plyn lehce nad volnoběh, v tom momentě se auto začne rozjíždět v pohodě, ale na to hned poškočí jak když by se dusilo i když pozvolna pořád přidávám plyn a pak zase normálně se rozjíždí, takže do nouzáku to nepadá.Když na to zapomenu, tak hlavně v kruháčích atd. dost nepřijemný když jedete a pak skoro nejdete a pak zase jedete. Když přidám před rozjezdem víc plynu, tak do 1500-1700 otáček, kdy už víc točí turbo, tak na rozjezd raketa a tento problém nemám.
Dřív to nedělalo, svíčky cajk co jsem kontroloval, co mě jako laika napadlo.
Nevíte čím by to mohlo být? Diagnostika nic.
Octavia 1 1.9 TDI - špatné rozjezdy bez plynu
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavia 1 1.9 TDI - špatné rozjezdy bez plynu
Asi málo nafty, možná váha vzduchu,možná zatuhlá regulace, ty vole,tam je píčovin ,jo a žhavicí svíčky,co jsi kontroloval to fakt dělat nemohou. A't se s tím sveze někdo,co o autech něco ví. Nebo víc přidávej plyn.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Muze to delat i spojka. Pokud se ji opotrebenim posunul zaber, tak ty si sice myslis, ze ji drzis v zaberu, ale ona uz sepne a tim padem se auto pridusi a cukne.
-
- Dítě v autě
Moje auto bývalo stejné a byl jsem velmi frustrovaný. Příliš jsem hledal, abych to napravil, měli byste také pravidelně kontrolovat své auto
solar smash
solar smash
-
- Dítě v autě
Ahoj,
zdá se, že problém může být spojený s turbem nebo systémem řízení motoru. Pokud auto při nízkých otáčkách špatně reaguje, může to být způsobeno zhoršeným plněním vzduchu, vadným ventilem wastegate, nebo problémem se vstřikováním paliva. Zkontroluj také hadice sání na případné úniky. Pokud diagnostika neukazuje chyby, doporučuji konzultaci s mechanikem, který segeometry dash specializuje na turbodmychadla. Může být také užitečné prověřit software řídicí jednotky.
zdá se, že problém může být spojený s turbem nebo systémem řízení motoru. Pokud auto při nízkých otáčkách špatně reaguje, může to být způsobeno zhoršeným plněním vzduchu, vadným ventilem wastegate, nebo problémem se vstřikováním paliva. Zkontroluj také hadice sání na případné úniky. Pokud diagnostika neukazuje chyby, doporučuji konzultaci s mechanikem, který segeometry dash specializuje na turbodmychadla. Může být také užitečné prověřit software řídicí jednotky.