225/45 R17 ktere?

Když se chcete ponořit do nitra...
kurburt
Řidič začátečník

225/45 R17 ktere?

Příspěvek od kurburt »

Zdravim,

ktery pneu v tomto rozmeru byste doporucili? Ja osobne mam zkusenost s GY Eagle F1, ktery fungovaly vyborne, oproti tomu SportMaxx od Dunlopu, ktery mirne plavaly a vydrzely cca 25 tisic...
ExFun
Letec

Re: 225/45 R17 ktere?

Příspěvek od ExFun »

GY F1 vydržely kolik? A které byly tišší?
Back to basics.
Příčina -> následek
kurburt
Řidič začátečník

Příspěvek od kurburt »

No, byly na predku, ktery je vyrazne tezsi, a jeste porad jsou nad ryskama a to jsou o cca pul roku starsi, takze se da rict, ze cca jednou tolik...co je u tohodle auta s pomerem vykonu 40:60 stavi do lepsiho svetla, navic jsem z nich mel fakt lepsi pocit

jinak tiche byly obe
vojtadub
Pan Řidič

Příspěvek od vojtadub »

Me se dokonce Dunlopy sp9000 zkroutili do "osmicky" .. Dobre zkusenosti mam s bridgestone potenza re050a (u techto strasne zalezi kde jsou vyrobeny..), ale letos hodlam poridit neco noveho.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Zaujimava pneu...no cim si to zasluzili? Nikde som velmi zatial nevidel/nepocul na ne velku chvalu, ale ani staznosti... :-\
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htm

PS: Nebola tu uz podobna tema?
Kazdopadne ja mam Pirelli PZERO Rosso MO, na suchu velka spokojnost + fajn feedback(tvrde bocnice), voda trosku rychlejsi priebeh medzi drzi/nedrzi a su hlucnejsie a na E46 su strasne citlive na kolaje...po cca 10000km mi z nich moc neubudlo stale maju tak 2/3 vzorku.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

imho je to dost nedocenena a soucasne podcenovana guma. na suchu drzi v podstate vse stejne, na mokru se ale pozna, zac je toho loket. tam Nokiany exceluji. mam je na WRX, ta sice nema problem s trakci, ale nechce se ji zatacet. v tom tyhle gumy dost pomohly.
Autoforum.cz
vojtadub
Pan Řidič

Příspěvek od vojtadub »

Nokiany mame aktualne zimni na SUV a snad na lepsich zimacich jsem nejezdil. Obecne se nokiany strasne podcenuji (buhvi proc) a koukam, ze krome vynikajicich zimnich dela i vyborne letni. Rozhodne o nich budu uvazovat.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

vidis, to si ja zase myslim, a ted mi to na te driftovaci akci potvrdilo par subaristu s nokianama, ze funguji hlavne na snehu, jinak moc ne.

ze zimnich mam nejlepsi zkusenosti s Dunlopama. momentalne maji novinku (http://www.dunlop.eu/dunlop_czcs/I_want ... =passenger) a dle instruktora na ledovem okruhu jsou vyrazne lepsi nez dosavadni 3D
Autoforum.cz
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Mám na obou autech zimní Nokiany a nějak extra odvázaný z nich nejsem. Mám z nich dojem, že hlavně na čerstvým sněhu se jim moc nechce, což je dost divný když jsou vyvíjený pro finský zimy. Ale je to jen pocit, žádný měření takže reálně to může být klidně obráceně. Na ostatních površích v poho. Každopádně letní Z G2 by mě taky zajímaly, jen asi nebudu mít nervy na to je zkoušet a zůstanu u Yokoham S.Drive, který mi i přes měkkčí bočnici docela vyhovují.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět