BMW Divize
Re: BMW Divize
RF pneu nemusíš kupovat, jen musíš mít v autě lepící sadu.
Pokud to není životně důležité, na úpravu výkonu bych se vykašlal.
Pokud to není životně důležité, na úpravu výkonu bych se vykašlal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak zadní Cquence slotted/dimpled kotouče "zežraly" OEM desky za 11tis km....
Zajímavé je, že přední (OEM M235i, taky slotted/dimpled, taky OEM desky, dělla se všešchny brzdy najednou) ukazují stále 50000km
No nic no, du je objednat....
Zajímavé je, že přední (OEM M235i, taky slotted/dimpled, taky OEM desky, dělla se všešchny brzdy najednou) ukazují stále 50000km
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No jo to jsou ti, kteří neumí ovládat auto plynem a pořád tahají za ručku.
spise ti, kterym stabilizace furt pribrzduje zadni kola
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Neska sem jako pěšák potkal v městských uličkách i3, takže sem měl dost času si ho prohlídnout (ne že bych i3 ještě nikdy neviděl, viděl, ale neprohlížel sem si, protože mě nezajímá....)
Ta lomená linka spodního okraje bočních skel je teda IMHO dyzajnová strašnost na kvadráth...
Ta lomená linka spodního okraje bočních skel je teda IMHO dyzajnová strašnost na kvadráth...
Mne se tam ta linka libi. Jak je to auto male, tak ho to opticky prosvetli. Kdyby to bylo v jedne lajne s tim jak vzadu postupne ubyva sklo a pribyva plechu, tak by to pusobilo strasne mohutne. Neco jako Land Rover Evoque 3door.
Navic se vsadim, ze je tam ubrano presne tolik, aby zvedave detske hlavicky 4+ nekoukaly do dveri, ale uz skrz okno.
Navic se vsadim, ze je tam ubrano presne tolik, aby zvedave detske hlavicky 4+ nekoukaly do dveri, ale uz skrz okno.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ja jezdim bez elektroniky a taky mi to zere zadni desky. Ja je s tema okruhama odpravil tak za 7k km ...pavproch píše:Tak zadní Cquence slotted/dimpled kotouče "zežraly" OEM desky za 11tis km....
22tkm, brzdy v pohodě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
i3 pro paní a i8 pro mě ,to by se mi celkem líbilo.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...