BMW Divize
Re: BMW Divize
Na bmwklubu.cz sem dostal na stejnou otázku odpověď "řádově desítky km a trochu to pohonit". To su ráth, tak to to odblindování EGR nechám až opravdu naposlední chvíli před STK a ME.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
citát z webu nejmenovaného škoda-čip-tunnera:
"Readiness kód lze nastavit buď daným postupem dle dílenských příruček při stání vozidla na místě za cca 30 min, či se vytvoří sám při delší jízdě vozidla jak cca 200 km."
"Readiness kód lze nastavit buď daným postupem dle dílenských příruček při stání vozidla na místě za cca 30 min, či se vytvoří sám při delší jízdě vozidla jak cca 200 km."
120d proskočila ME s remapem a SW odstaveným EGR.pavproch píše:Na bmwklubu.cz sem dostal na stejnou otázku odpověď "řádově desítky km a trochu to pohonit". To su ráth, tak to to odblindování EGR nechám až opravdu naposlední chvíli před STK a ME.
RWD
Platí
M2= 4 koncovky
M240i= 2 koncovky?
M2= 4 koncovky
M240i= 2 koncovky?
aha, tak to byla M2..a já proč mi tak ujížděl GolfuR jsem se jakž takž držel, ale tohle mi ujelo jak nič
R sa zjavne nesnazil. Realny rozdiel v dynamike bude velmi maly.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak...já jsem si dnes dal německou osádku S5 V6T...totál nechytačka. Kluci byli hodně smutní
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To poznáš, jestli jo nebo ne Věř, že GR je jak červený hadr na majitele podobných aut...
BTW: mám o 20k víc a 200kg míň, takže to bylo od počátku obráceně
BTW: mám o 20k víc a 200kg míň, takže to bylo od počátku obráceně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time