Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Třeba v tom, že já se bavím za prvé o nočních hodinách (světla ve tmě) a v tom, že ty křižovatky (narozdíl od této) notoricky znám.

No a nabízí se teda otázka - takže kdyby byla nehoda, nemůžu za to já, ale chybějící semafor? :)

M.Z.: O tom žádná, ale z jeho pozice bych do toho teda nešel. Otázka je kde byl, když jsem se já rozjížděl
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Přehlídnout světla ve tmě je úplně stejné jako přehlédnout auto za bílého dne... Jak velké to auto mělo být, abys ho viděl?

Ty seš fakt debil.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Třeba ten člověk nebude svítit…nebo bude, ale světla ne.
A argument, že křižovatku znáš - no, každý podvědomě nedává úplně pozor na místech, která notoricky zná a naopak je opatrný na místech, kde si jist není. Alespoň já to tak mám. Ale chápu, že lopaty to mají v píči všude.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 24 říj 18:40, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

To je presne ono, jak tu psal vcera ve vedlejsim vlakne abgx1. 50 let tam byl pripojovak, tak proste jedu!
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jo no. Já to vím, ty to víš…
Tak si počkáme na lopatu - jak to je doopravdy.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Přehlídnout světla ve tmě je úplně stejné jako přehlédnout auto za bílého dne... Jak velké to auto mělo být, abys ho viděl?
Tak s tím teda nesouhlasím. V noci díky světlům o autu vím podstatně dřív než ve dne - ba dokonce o něm vím, i když je teprv za zatáčkou nebo za rohem.
Jestli třeba v tomhle videu byl za zrcátkem a sloupkem (jakože asi jo), tak v noci bych o něm bezpečně věděl, páč by mi bylo divný, odkud se bere to světlo

Další krásnej příklad je, když jede auto vedle mě v mrtvém úhlu - auto nevidím, ale vidím že je nějak moc světla vpravo vedle mě (ano, častokrát mi přesně tohle pomohlo)
Třeba ten člověk nebude svítit…nebo bude, ale světla ne.
Jasně, a co se tím mění v případě běžný křižovatky bez semaforů? Jakože v případě křižovatky bez semaforů nevadí, že nesvítí?
Uf, zakázal bych křižovatky bez semaforů.. je potřeba myslet na nesvítící řidiče

A jaksi ti uniká ten fakt, že je kurva rozdíl najíždět do provozu a vyčíhnout si mezeru na obou stranách (viz video), a stát na křižovatce x sekund, kde nikdo nikde není
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Mění se to, že na červenou nejedeš :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Truck Daškam píše: pon 24 říj 07:05 Asi moje největší chyba, kdy jsem někoho slušně ohrozil
To je přesně ten záběr, kterej používám jako argument, proč bys neměl jezdit na červenou... Bylo to hned v následující kompilaci po tom, cos projel (ve dne) na červenou..
Protože prostě zvyšuješ pravděpodobnost, že něco přehlídneš a ono to nemusí bejt hned auto, ale třeba cyklista.. kterej zas tolik světla vydávat nemusí...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

V době, kdy všechno zdražuje. Benzín. Mouka. Jehly. A Perly měknou. My dáváme víc! A jako důkaz - přitvrdíme!
Pojďte se podívat na řidiče kamionu, který si zatoužil zahrát Carmageddon naživo.. chodce, který vběhne pod auto, nehody a další... demonetizace za 3… 2… 1! Bez cenzury.
https://www.stream.cz/brnenska-odchytov ... k-64481429
Přílohy
#47.jpeg
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Tento biely passat bol nejaky prepnuty :D

1. Najskor celkom dlhu dobu okupuje lave pruh iduc tak 130, fabiu to prestane bavit, preblikne ho
2. Uhne sa, a asi 20sekund horlivo blika po fabii
3. Zase okupuje lavy pruh, po dvoch premarnenych medzerach pustam smerovku dolava, po tretej 2x tuknem do dialkovych
4. Uhne, ide nalepeny zamnou 160+(predtym siel 130), po dobrej polminute ma to blikanie prestava bavit a pustam hmlovku
5. Dalsiu polminutu mi ide v narazniku a blika
6. Stale sa sprava agresivne a pokusi sa ma obehnut, potlacim to k 200+ a zaradim a pred neho... Nepustim si pred seba agresora len aby ma mohol vybrzdit...
7. Dalsich 20km za mnou ide asi so 100m odstupom, az k mojej cielovej destinacii v slepej ulicke. Po par sekundach zamieri do ulicky oproti kde sidli policajny zbor
8. Profit?? Z jeho strany netusim, ale ja som za zabavil slusne :D
Odpovědět