VZKAZY
Re: VZKAZY
Těšil jsem se za Trojským mostem na červenou. On moc ne, tak na ní radši ještě projel
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co si budem povídat - mlha jako prase a já se jí lepil na prdel
- Přílohy
-
- IMG_1427.JPG (97.38 KiB) Zobrazeno 4064 x
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
komu? na fotce není nic vidět, jaká je mlha...
Ne,naštěstí nejsem pepík.janjan píše:@Zdeny, nejels dneska ráno kolem deváté Blankou na Holešovice? Nějaká nemocná osoba ve stříbrným Outbacku s puštěnou mlhovkou se tam šinula 50 do kopce v levým. Já jsem projel 70 kolem, na což mě dojel, předjel, nacpal se 2 metry přede mě a začal brzdit, abych mu udělal víc místa.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale no táák - dyť Pha je plná naplavenin, co na Phu a pražáky v jednom kuse nadávají....zdeny píše:Ne,naštěstí nejsem pepík.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když vidím pepíkov na značce, jsem ve střehu, i kdyby pocházel z Ostravy. Radši. Mně stačilo, když jsem v Praze měl v Cukrovarnický kancl a pak ve Hněvkovské (celkem 15 let), takže o pepíkách mi prosímě tě radši nic neříkej. Ti vymyslí rébus i tam, kde by ho nevymyslel ani Chuck Norris.řidičBOB píše:Ale no táák - dyť Pha je plná naplavenin, co na Phu a pražáky v jednom kuse nadávají....zdeny píše:Ne,naštěstí nejsem pepík.
no já jsem to taky ironicky myslel...řidičBOB píše:...přečti si pár postů zdenyho a bude ti má ironie jasná
tak vás je víczdeny píše:Ne,naštěstí nejsem pepík.janjan píše:@Zdeny, nejels dneska ráno kolem deváté Blankou na Holešovice? Nějaká nemocná osoba ve stříbrným Outbacku s puštěnou mlhovkou se tam šinula 50 do kopce v levým. Já jsem projel 70 kolem, na což mě dojel, předjel, nacpal se 2 metry přede mě a začal brzdit, abych mu udělal víc místa.