IT poradna
Re: IT poradna
Super jednoduchej open-source nastroj na strih http://avidemux.sourceforge.net/download.html
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Sem se zase naučil něco nového, moderního: Sem byl v čsob udělat vklad hotovosti a dyž sem tam přišel, tak ve vestibulu sem si fšim nového bankyho-omatu (sem tam asi rock nebyl) ve vestibulu s nápisem "vkladový a výběrový bankyho-omat". Takže sem tu novinku prubnul a ...jo, penízky sou na účtě.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nahraj to na youtube a posli mu link
Jako trolling hodne dobry
China…youtube…
China…youtube…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
uz som to takto posielal nieklko krat, a nikdy nebol problem
ono vacsina cinanov bude mat VPN
ono vacsina cinanov bude mat VPN
Kruciš. Márfy funguje dokonale.
Ca 1x ročně "čistím" Godzillu - mažu starší zprávy s velkýma MB (celkem těch zpráv mám v Godzille asi 8000 a občas je ta Godzilla při velkých MB pomalejší v reakci) - zrovna fčera sem čistil (vymazal vyšší stovky MB až nějaký ten GB).
A neska se (po snad roce a půl) ozval jeden zákazník a .... následně sem se potřeboval podívat do jedné asi 2 roky staré odeslané zprávy (co zřejmě měla velké MB), takže už nenisu. Márfy.
Ca 1x ročně "čistím" Godzillu - mažu starší zprávy s velkýma MB (celkem těch zpráv mám v Godzille asi 8000 a občas je ta Godzilla při velkých MB pomalejší v reakci) - zrovna fčera sem čistil (vymazal vyšší stovky MB až nějaký ten GB).
A neska se (po snad roce a půl) ozval jeden zákazník a .... následně sem se potřeboval podívat do jedné asi 2 roky staré odeslané zprávy (co zřejmě měla velké MB), takže už nenisu. Márfy.
"Zálohovat" jakákoliv data v mailu není zrovna nejlepší nápad... To není o márfym, ale o "gramotnosti"...
2.9T RWD
Samozřejmě důležité přílohy mailů (MB) zálohuju jinak a jinam, tady šlo o text toho mailu, co sem (svelkou přílohou) poslal a tudíž fčera vymazal.
dneska prostor stojí prd, takže je lepší koupit HDD a zálohovat a zálohovat.
Vždy když mě dojde místo na HDD, taak jen přikoupím další, nikdy nic nemažu. A samozřejmě důležitý věcii uložený min. na 2 mediích a ideálně na dvou místech. atd...
Vždy když mě dojde místo na HDD, taak jen přikoupím další, nikdy nic nemažu. A samozřejmě důležitý věcii uložený min. na 2 mediích a ideálně na dvou místech. atd...
Tak tak... Mazat par megabajtove emaily v 2021 ked sa v akcii da kupit 8TB hdd za 120€, a 16TB za 230....
Ked sme uz u toho... Byt vami tak kupim nejaky ten disk do zasoby
Podla znameho z odboru ich caka rovnaky osud ako grafiky(nie kvoli krypto... To uz je len ceresnicka na torte)
Ked sme uz u toho... Byt vami tak kupim nejaky ten disk do zasoby
Podla znameho z odboru ich caka rovnaky osud ako grafiky(nie kvoli krypto... To uz je len ceresnicka na torte)