Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Tvoje teorie má hned několik trhlin - seš na YT o dost dýl než já.. když sem začínal, tys měl už tisíce odběratelů.. když se podíváš na moje první kompilace, tak zjistíš, že tam sou jenom moje záběry.. Nemyslíš, že tím to úplně nebude?
Asi to má vliv na algoritmus - ale tenhle kanál (původně jiné jméno) mělo okolo 1500 odběratelů kolik let a asi 3 roky ten kanál nebyl aktivní. Další věc je, že jsem nebyl ani na FB (tzn. menší proklik) a žilo si to jen svým životem pouze na YT
Kdybych možná při zakládání "Truck Daškam" založil novej kanál, bylo by to asi něco jinýho.. Kdo ví, nevím. A asi je mi to i celkem jedno :-)
A ty jsi přišel s něčím novým, což se divákům líbilo =vyšší proklik = více záběrů od fanoušků = ještě vyšší proklik. Dyt kolik dashcamerů umřelo na tom, že nic nenabídlo - narozdíl od tebe :-)
Netvrdím, že bych nemohl marketing dělat lépe a mít vyšší proklik. Určitě jo - ale nějak nejsem ochotnej se tomu věnovat více a zjištovat co a jak.

Jízda na červenou má svůj význam - upozornit na existující problém. Který se už mimochodem trochu zlepšuje, ale na mě moc pomalu (trvale vypnutej semafor u Kika ve Stodůlkách oslavuju vždy, když tam jedu)

Jak mě diváci berou/neberou neřeším, to je každýho věc. Já to dělám s cílem změnit svět :-D Ačkoliv se to nezdá, nedělám videa pro "truckery", ale pro řidiče osobáků a ukazuju ty rozdíly.. Proto tady třeba diskutuju na třech stránkách s mistrem Říhou :-)
Viz moje poslední video na druhém kanále (a fb) - když jedinej blb si vupomene na moje video a místo čuměmí šlápne na plyn, budu štastnej :-)
Chápeš to?
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

ctrl_j píše: úte 30 srp 10:19
brnenska.odchytova píše: úte 30 srp 10:01
ctrl_j píše: úte 30 srp 09:52 Takoveto kdyz meles pate pres devate a vyrokova logika je cizim slovem.
měl zapojit hlavu, ne anketu ;) myslíš, že na ňu fakt kliknou všichni, co se nezapojují do těchhle diskuzí, kde se točí 5, furt těch, stejných jmen?
Ale máš pravdu, nemá cenu se snažit něco vysvětlovat, že nechápete a nechcete chápat, proč to dělám takhle a ne "obvykle" není přece můj problém. :)
Nove paradigma. Volby a referendum jsou toliko neplatna, nezucastni-li se jich 100 % opravnenych volicu.
Oh wait…
překrucovat to umíš výborně...
asi je o něco víc vypovídající počet zhlédnutí z fóra a míra dodívání než anketa, na kterou klikne stálá pětice frfňalů, co jim není nic dobrý (a je to tak v pořádku, ale přestaňte si myslet, že váš názor je jedinej správnej a reprezentativní.). Ono totiž dost často je slyšet ta nejvíc uřvaná skupina a ne ta nejpočetnější. Pro mě za mě si tu anketu udělejte.. aji kdyby to bylo 10 k 0, tak to není vypovídající zas tolik, jak by se mohlo zdát ;)
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Truck Daškam píše: úte 30 srp 10:25
Tvoje teorie má hned několik trhlin - seš na YT o dost dýl než já.. když sem začínal, tys měl už tisíce odběratelů.. když se podíváš na moje první kompilace, tak zjistíš, že tam sou jenom moje záběry.. Nemyslíš, že tím to úplně nebude?
Asi to má vliv na algoritmus - ale tenhle kanál (původně jiné jméno) mělo okolo 1500 odběratelů kolik let a asi 3 roky ten kanál nebyl aktivní. Další věc je, že jsem nebyl ani na FB (tzn. menší proklik) a žilo si to jen svým životem pouze na YT
Kdybych možná při zakládání "Truck Daškam" založil novej kanál, bylo by to asi něco jinýho.. Kdo ví, nevím. A asi je mi to i celkem jedno :-)
A ty jsi přišel s něčím novým, což se divákům líbilo =vyšší proklik = více záběrů od fanoušků = ještě vyšší proklik. Dyt kolik dashcamerů umřelo na tom, že nic nenabídlo - narozdíl od tebe :-)
Netvrdím, že bych nemohl marketing dělat lépe a mít vyšší proklik. Určitě jo - ale nějak nejsem ochotnej se tomu věnovat více a zjištovat co a jak.

Jízda na červenou má svůj význam - upozornit na existující problém. Který se už mimochodem trochu zlepšuje, ale na mě moc pomalu (trvale vypnutej semafor u Kika ve Stodůlkách oslavuju vždy, když tam jedu)

Jak mě diváci berou/neberou neřeším, to je každýho věc. Já to dělám s cílem změnit svět :-D Ačkoliv se to nezdá, nedělám videa pro "truckery", ale pro řidiče osobáků a ukazuju ty rozdíly.. Proto tady třeba diskutuju na třech stránkách s mistrem Říhou :-)
Viz moje poslední video na druhém kanále (a fb) - když jedinej blb si vupomene na moje video a místo čuměmí šlápne na plyn, budu štastnej :-)
Neboj, vím jakž jméno měls předtím - sleduju tě už dlouho.. nehledě na to, žes ho měnil ve chvíli, kdy sem už vydával.
Větší průser pro ten algoritmus by byl, kdybys předtím točil videa s koťátkama a pak přešel na dashcam.. ty sis dal jen dlouhou pauzu, ale tvorba zůstává kontinuální = algoritmus se zase chytne(/l)..
"a žilo si to jen svým životem pouze na YT" - ale o tom mluvím.. žilo si to jenom svým životem, tys řekl NE a začal to dávat na FB = projevils snahu, odhodlání a teď sám víš / cítíš, že se to vyplatilo a ty zhlídnutí šli nahoru.. že tě najdou na fb lidi, co by ses jim na yt nenabídl.. a o to de.. něco navíc děláš.. já netvrdím, že máš dělat víc. Já tvrdím, že když děláš víc (než, že to necháš na yt), tak aji víc dostaneš.
Prostě si ty diváky hledáš taky trochu sám... a to je to, co musím jednou za čas opakovat někomu, kdo přijde s tím "proč sem cpeš ty trapný videa", takže tak..
Spousta dc umřelo na tom, že chtěli všechno bez práce a hned.. jenže tak to nefunguje.. Tolik času, co nechám na jedný kompilaci spousta dc nenechala na celým svým kanále a rádi by stejný výsledky..

mě taky štve, když musím čekat na červenou uprostřed města ve 2 v noci, ale stejně ju neprojedu (pokud to není skoroještěoranžová).. ale u tebe mi vadí, že nečekáš ani v pravý poledne.. já bych totiž strašně nerad skončil pod náklaďákem (nebo v osobáku), kterej taky nechtěl čekat a jen mě přehlíd..
Je víc věcí na kterých se s tebou neshodnu, ale pak sou takový, který z mýho pohledu škodí a ohrožujou bezpečnost a k takovým by ses tak vehementně prostě hlásit nemusel..
- nepoutání se (když udělám chybu, nedám přednost a utoho tě zabiju, páčs nebyl připoutanej, tak ty budeš mrtvej a já to odeseru jenom proto, že místo pecky od bagu ti to zlomilo vaz nebo sis roztřísk hlavu o sklo)
- mobil za volantem.. když handsfree stojí 200Kč..

Já při takovejch situacích du taky instinktivně na brzdu (nebo minimálně sundávám nohu z plynu) z opatrnosti a jak určitě víš, když první zbrzdí z 90 na 60 tak 5. už jede krokem.. a tady prostě stačilo, aby víc zpomalil jeden a musel aji ten zbytek.. Ale je to fakt na škodu? Můžeš si bejt jistej z dálky, že neprorazily svodidla? nebo nepřeletěla nějaká část do protisměru? Případně, že ti tam nevběhne někdo v šoku? Nevím u koho to bylo, ale pamatuju si video jednoho DC, co se blížil k nehodě kamionu na dálnici, kterej vezl kulatiny a vysypal to tak blbě, že to šlo až do protisměru. No a tenhle dc nesundal ani nohu z plynu a na ty kulatiny vlítnul. Výsledkem bylo auto s odrovnaným podvozkem.
Chápu na jakej problém chceš upozornit, ale pokračovat stále stejnou rychlostí je podle mě mnohem horší než zpomalit na 30km/h.
Navíc tady se zdá, že ve tvým směru je docela dlouhá ta kolona a není moc kam jet..
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Truck Daškam
Letec

já bych totiž strašně nerad skončil pod náklaďákem (nebo v osobáku), kterej taky nechtěl čekat a jen mě přehlíd..
To je to - pecku dostat nemůžeš, protože tam prostě nejsi. Kdyby jsi tam byl, tak nejedu. Ty křižovatky kde jsem na červenou jel, jsou líp přehledný roviny jak oceán a znám ty místa ze všech směrů
- nepoutání se
Hádat se nebudu, ale známá měla DN s cyklistou, který neměl helmu - poznamenám, že helma není povinná. No a dopadlo to v pohodě a přitěžující okolností pro cyklistu bylo, že neměl helmu.
Takže si myslím, že v případě mého nepřipoutání by to dopadlo stejně (a podporuju to)
- mobil za volantem.. když handsfree stojí 200Kč..
Nebaví mě. 10x se to spáruje a po 11 když mi někdo volá, tak to spárovaný není. Další věc je, že furt poslouchám "tě neslyším, jako bys byl daleko" nebo perlou bejvá moje ozvěna
A hlavně v automatu tu pravou ruku nepotřebuju. Je úplně jedno jestli si s ní podpírám koule, držím v ní kafe nebo jako většina lidí při diskuzi s ní gestikuluju v prostoru auta.... No a nebo jestli tu ruku mám u ucha.
Zvládám telefonovat, když couvám ze šikma do 2,5m vrat, kdy za nimi je dům s nízkou střechou na jedné straně, na druhé straně vyskládané palety s cihlama a do toho se tam motá nacamraný úkáčko co mi ukazuje hovadiny. Pardon - takže skutečně dokážu telefonovat když jedu rovně, vedou mě pruhy a do ksichtu mi blikaj barvy oznamujíc, jestli můžu jet nebo ne.
Já při takovejch situacích du taky instinktivně na brzdu (nebo minimálně sundávám nohu z plynu) z opatrnosti a jak určitě víš, když první zbrzdí z 90 na 60 tak 5. už jede krokem.. .
Začalo se to rozjíždět až za nehodou. Že je nehoda (majáky) v protisměru, je bezpečně vidět stovky metrů před tou nehodou. Neříkám že je špatně ubrat - ale pak se dá přidat a jet normálně, což se nedělo.
Je to vážně o čumění na tu nehodu - vsadím boty, že leckdo měl v hnátách telefon a fotil si to, nebo aspon vykroucenou hlavu doleva a otevřenou držku a čuměl
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To jsou zase moudra! Tvl! Lopata King of the road, pyčo!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já mám teda zkušenost, mobil v ruce = divná jízda, ti řidiči jedou jako paka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Truck Daškam
Letec

Jak kdo. Když vidím že se neudrží v pruhu, blinkry dávat nezvládá...Tak s tím prostě problém má a má se na to vysrat.
Ale to není jen telefonování - některým stačí se vykecávat se spolujezdcem nebo žrát. A to se jako přestupek neřeší a toleruje se to, byť je to úplně ten samý problém
Ve mejch videích je kolikrát telefonování slyšet a nemám pocit, že bych jel divně. V posledním videu jsem udělal krásně i místo sanitce

Ideální systém imho by byl, kdyby tohle všechno (telefonování, žraní apod.) spadalo do jednoho přestupku a tvrdě se to řešilo v moment kdy by bylo evidětní, že dotyčný s tím má problém (kličkování, pomalá jízda, nepoužívání blinkrů apod.). Psaní SMS pochopitelně bez diskuze rovnou pokuta jaxviň
Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Tvl truck kazdym prispevkem lepsi. To je fakt na chocholouska
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Truck Daškam
Letec

mattonecz: Můžeš být konkrétní a klidně napsat, v čem je žraní bezpečnější než telefonování?

Tyhle ty prázdný výkřiky mě nepřestanou udivovat
Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

to asi neni, ale to neznamená, že by to bylo v pohodě. a v krizovce potřebuješ obě ruce. ty samozřejmě ne :)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Odpovědět