Truck Daškam píše: ↑úte 30 srp 10:25
Tvoje teorie má hned několik trhlin - seš na YT o dost dýl než já.. když sem začínal, tys měl už tisíce odběratelů.. když se podíváš na moje první kompilace, tak zjistíš, že tam sou jenom moje záběry.. Nemyslíš, že tím to úplně nebude?
Asi to má vliv na algoritmus - ale tenhle kanál (původně jiné jméno) mělo okolo 1500 odběratelů kolik let a asi 3 roky ten kanál nebyl aktivní. Další věc je, že jsem nebyl ani na FB (tzn. menší proklik) a žilo si to jen svým životem pouze na YT
Kdybych možná při zakládání "Truck Daškam" založil novej kanál, bylo by to asi něco jinýho.. Kdo ví, nevím. A asi je mi to i celkem jedno
A ty jsi přišel s něčím novým, což se divákům líbilo =vyšší proklik = více záběrů od fanoušků = ještě vyšší proklik. Dyt kolik dashcamerů umřelo na tom, že nic nenabídlo - narozdíl od tebe
Netvrdím, že bych nemohl marketing dělat lépe a mít vyšší proklik. Určitě jo - ale nějak nejsem ochotnej se tomu věnovat více a zjištovat co a jak.
Jízda na červenou má svůj význam - upozornit na existující problém. Který se už mimochodem trochu zlepšuje, ale na mě moc pomalu (trvale vypnutej semafor u Kika ve Stodůlkách oslavuju vždy, když tam jedu)
Jak mě diváci berou/neberou neřeším, to je každýho věc. Já to dělám s cílem změnit svět
Ačkoliv se to nezdá, nedělám videa pro "truckery", ale pro řidiče osobáků a ukazuju ty rozdíly.. Proto tady třeba diskutuju na třech stránkách s mistrem Říhou
Viz moje poslední video na druhém kanále (a fb) - když jedinej blb si vupomene na moje video a místo čuměmí šlápne na plyn, budu štastnej
Neboj, vím jakž jméno měls předtím - sleduju tě už dlouho.. nehledě na to, žes ho měnil ve chvíli, kdy sem už vydával.
Větší průser pro ten algoritmus by byl, kdybys předtím točil videa s koťátkama a pak přešel na dashcam.. ty sis dal jen dlouhou pauzu, ale tvorba zůstává kontinuální = algoritmus se zase chytne(/l)..
"a žilo si to jen svým životem pouze na YT" - ale o tom mluvím.. žilo si to jenom svým životem, tys řekl NE a začal to dávat na FB = projevils snahu, odhodlání a teď sám víš / cítíš, že se to vyplatilo a ty zhlídnutí šli nahoru.. že tě najdou na fb lidi, co by ses jim na yt nenabídl.. a o to de.. něco navíc děláš.. já netvrdím, že máš dělat víc. Já tvrdím, že když děláš víc (než, že to necháš na yt), tak aji víc dostaneš.
Prostě si ty diváky hledáš taky trochu sám... a to je to, co musím jednou za čas opakovat někomu, kdo přijde s tím "proč sem cpeš ty trapný videa", takže tak..
Spousta dc umřelo na tom, že chtěli všechno bez práce a hned.. jenže tak to nefunguje.. Tolik času, co nechám na jedný kompilaci spousta dc nenechala na celým svým kanále a rádi by stejný výsledky..
mě taky štve, když musím čekat na červenou uprostřed města ve 2 v noci, ale stejně ju neprojedu (pokud to není skoroještěoranžová).. ale u tebe mi vadí, že nečekáš ani v pravý poledne.. já bych totiž strašně nerad skončil pod náklaďákem (nebo v osobáku), kterej taky nechtěl čekat a jen mě přehlíd..
Je víc věcí na kterých se s tebou neshodnu, ale pak sou takový, který z mýho pohledu škodí a ohrožujou bezpečnost a k takovým by ses tak vehementně prostě hlásit nemusel..
- nepoutání se (když udělám chybu, nedám přednost a utoho tě zabiju, páčs nebyl připoutanej, tak ty budeš mrtvej a já to odeseru jenom proto, že místo pecky od bagu ti to zlomilo vaz nebo sis roztřísk hlavu o sklo)
- mobil za volantem.. když handsfree stojí 200Kč..
Já při takovejch situacích du taky instinktivně na brzdu (nebo minimálně sundávám nohu z plynu) z opatrnosti a jak určitě víš, když první zbrzdí z 90 na 60 tak 5. už jede krokem.. a tady prostě stačilo, aby víc zpomalil jeden a musel aji ten zbytek.. Ale je to fakt na škodu? Můžeš si bejt jistej z dálky, že neprorazily svodidla? nebo nepřeletěla nějaká část do protisměru? Případně, že ti tam nevběhne někdo v šoku? Nevím u koho to bylo, ale pamatuju si video jednoho DC, co se blížil k nehodě kamionu na dálnici, kterej vezl kulatiny a vysypal to tak blbě, že to šlo až do protisměru. No a tenhle dc nesundal ani nohu z plynu a na ty kulatiny vlítnul. Výsledkem bylo auto s odrovnaným podvozkem.
Chápu na jakej problém chceš upozornit, ale pokračovat stále stejnou rychlostí je podle mě mnohem horší než zpomalit na 30km/h.
Navíc tady se zdá, že ve tvým směru je docela dlouhá ta kolona a není moc kam jet..
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...