VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
honziss
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od honziss »

2 zdeny: jestli delas co pises, tak pak ses idiot.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

To už tu dokázal několikrát.
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zdeny: jestli si myslíš, že když začneš diskuzi zesměšňováním nicku toho druhého, že to nějak podpoří tvou, jinak debilní argumentaci, tak jsi na omylu.
Jen tak na vysvětlenou - mám na hrbu přes 2 mio km, takže nějakou představu o tom, jak se má jezdit za dešťě, již opravdu mám. V zákoně je napsáno jasně, kdy musíš užít zadní světla do mlhy. Myslím, že nemá cenu o tom dál diskutovat s někým tvého kalibru idiocie.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše:...dneska jich bylo požehnaně!
Můj nejoblíbenější řidič pilotoval X5 s řádně protekční značkou. Dojel jsem ho, blokoval levý pruh ve 120. Podjel jsem ho, i s dalším autem před ním a pelášil dál. Moc neunesl přidal i dálkové. Po dalších 10-20 minutách mě dojel, uhnul jsem mu, on dojel na mojí úroveň a já jsem spatřil toho šampiona. Čtvrt tunovej blbeček za volantem a malej spratek vedle něho. Chvíli jsme jeli souběžně, mávali na mě prostředníčky. A pak přišlo zúžení a musel s tou velkou popelnicí chtě-nechtě do pravého a už sme se neviděli.

A proč to píšu? Celou dobu přední i zadní mlhovky ON! :-bd

A na šampiony jako zdeny platí jednoduchá medicína. Pustit přední mlhovky a dálkový. Většině to dojde ;;)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stačí LED dálky a většině dojde, že zadní mlhovka je zbytečná...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
zdeny
Řidič začátečník

Příspěvek od zdeny »

řidičBOB píše:Zdeny: jestli si myslíš, že když začneš diskuzi zesměšňováním nicku toho druhého, že to nějak podpoří tvou, jinak debilní argumentaci, tak jsi na omylu.
Jen tak na vysvětlenou - mám na hrbu přes 2 mio km, takže nějakou představu o tom, jak se má jezdit za dešťě, již opravdu mám. V zákoně je napsáno jasně, kdy musíš užít zadní světla do mlhy. Myslím, že nemá cenu o tom dál diskutovat s někým tvého kalibru idiocie.
Právě problém je v tom, že já mám dost přes ty dvě mega najeto taky. A proto jsem už ledacos zažil a v poslední době mě dochází nápady, jak se bránit idiotům na silnici. Například takovým, kteří jedou vdešti (= v zamlženém oprsotur, kde není vidět na 10 metrů) a lepí se mi na prdel. Já už jsem byl 3x nevinně v tom, že do mě takový hovado naletělo, navzdory všemu možnému a to i použití varovných blinkrů. Proto, když mi takovej hňup sedne za prdel, tak mu rozsvítím vše, co jde. Skoro uvažuji, že snad dám někamm stroboskop, aby to těmhle debilům došlo, že má mit distanc aspoň 30 metrů, ne li víc. Ono, milý Bobe, je to o nějakém rozpoznání rizika. Po 2 mega km - podotýkám bez mojí vinou zaviněné DN, máš právo vidět na druhých chyby.A že jich není fakt málo. A mám se rád, tak nevím, proč bych měl hloubat nad tím, kdy můžua kdy použít zadní mhovku. Zákon to píše obecně a nechá na každém, kdy si myslí, že je viditelnost špatná a kdy je dobrá. Jestli tobě zadní mlhovky vadí, pak evidentně proto, že ty jsi jeden z těch magorů/machrů, co jede druhýmu v koloně na nárzníku a myslíš si, že nějak urychlíš provoz. Naopak - obyvkle těmto hňupům ještě zpomalím. Podle hesla - spěchej pomalu.
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Tady se není o čem bavit, včera jsem v podvečer taky jel po D1 a ano hustý déšť a vodní tříšť byla, ale i tak vidí člověk světla aut na 500 metrů. Přesto se najde tolik idiotů se zadníma mlhovkama, že je to až hanba...a milý Zdeny, právě ta mlhovka je velmi nebezpečná, protože pak zanikají brzdová světla a člověk vidí jen rudě, nemá přehled o tom, co se děje dále vepředu a tak podobně. Připojuji se k diskutujícím kolegům, že při mém rovněž nemalém ročním nájezdu se najde situace na rozsvícení mlhovky tak jednou dvakrát ročně. Mimochodem včera nepomáhaly ani LEDky, mlhovku zhasnulo po důrazném probliknutí jen jedno auto asi z 30.
Ain´t nobody got time for that
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

zdeny: S tím že zákon nechává svým přihlouplým zněním rozsvícení zadní mlhovky na každém (což by ještě nebylo tak špatné) a submisivnější jedince navíc straší použitím slova "musí" se ztotožňuju.

Při použití zdravého rozumu je však jasné, že zadní mlhovka má smysl jedině do té doby, než tě auto za tebou registruje. V koloně kde na sebe všichni vidí je to opravdu čirá demence.
Jak píše nademnou charger - zanikají díky ní navíc brzdová světla.

Za mě by měl být v zákoně (pro jedince kteří jsou nadšení když se jím můžou řídit) dodatek o maximální rychlosti při použití mlhovek například na 40 nebo 50 km/h, pak by mlhovkových fundamentalistů třeba ubylo.

Ke zbytku tvého komentu se radši nevyjadřuju, to je jen nenávist.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Zajda píše:… Při použití zdravého rozumu je však jasné, že zadní mlhovka má smysl jedině do té doby, než tě auto za tebou registruje. V koloně kde na sebe všichni vidí je to opravdu čirá demence …
Presne, naprosto presne. Vytucnit a trikrat podtrhnout.
Naprosto jednoducha pomucka, podle ktere s mlhovym svetlem sam zachazim. Nevidime-li v mlze auto pred sebou, nevidi nas ani to auto za nami = zapiname mlhovku. Ovsem pouze za predpokladu, ze uz nejede primo za nami.
Jedu-li s mlhovkou a vidim za sebou auto, ktere zustane v zavesu na urcitou distanci = vi o mne = vypinam mlhovku.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zajda píše: Za mě by měl být v zákoně (pro jedince kteří jsou nadšení když se jím můžou řídit) dodatek o maximální rychlosti při použití mlhovek například na 40 nebo 50 km/h, pak by mlhovkových fundamentalistů třeba ubylo.
Jako je to třeba v D, kde lze mlhová světla rozsvítit při viditelnosti pod 50 m a zároveň je povinnost snížit rychlost na 50kmh.

Chlapec Zdeny si neuvědomuje absurdnost svých bábolů... Když totiž píše, že řidiči si jedou nalepení na kufru, tak přece o to míň je užití mlhového světla nutné.
Nehledě na težší rozpoznání brzdových světel, je zde ještě aspekt zdravotní - tato prudká světla nedělají očím moc dobře a proto se mají zapínat pouze tehdy, kdy je viditelnost opravdu mizerná a jejich intenzita tudíž nebude taková. Jízda za mamrdem s mlhovkama je pro oči velmi vyčerpávající.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět