BMW Divize
Re: BMW Divize
911T: vroom ti to uz vysvetlil . no mozna ne. na Cupech by M4 melo M2 porazit min o vterinu, bo na NS je rozdil v Cup/PSS minimalne 10+ vterin.
sam stale laboruju nad tim, do ceho M3 obout, zda-li PSS, CSC6 nebo Cup2. nastesti na ni nemam cas (letos zatim 200 km , tak to vlastne nevadi.
sam stale laboruju nad tim, do ceho M3 obout, zda-li PSS, CSC6 nebo Cup2. nastesti na ni nemam cas (letos zatim 200 km , tak to vlastne nevadi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
oxik: asi nadesla doba se toho zbavit, ne?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
oxik: Pekne sumarum teda
Ja tiez az ked som pisal inzerat som si uvedomil kolko som na tom motore toho vymenil (a to som fakt nesiel nastastie nijak hlboko)...tu 50€, tu nieco 100€, vynimocne to bola len nejaka hadica za 10€
5 rokov som to daval doporiadku, az som konecne mal pocit ze uz je to fajn, chvilu si ho uzil a isiel do sveta a novy majitel po mesiaci radosti na nom uz zase riesi nejake lambda chyby
PS: V zime bych sa v tej 1M asi po*ral
Ja tiez az ked som pisal inzerat som si uvedomil kolko som na tom motore toho vymenil (a to som fakt nesiel nastastie nijak hlboko)...tu 50€, tu nieco 100€, vynimocne to bola len nejaka hadica za 10€
5 rokov som to daval doporiadku, az som konecne mal pocit ze uz je to fajn, chvilu si ho uzil a isiel do sveta a novy majitel po mesiaci radosti na nom uz zase riesi nejake lambda chyby
PS: V zime bych sa v tej 1M asi po*ral
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Takhle tu jezdime vsichni v zime se zadokolkama, ne? Ke konci tam drzi pekny dlouhy slidy.
K te pisnicce na zacatku by spis sedla E30 M3.
K te pisnicce na zacatku by spis sedla E30 M3.
To ne, E38 je pro mě citovka, je v tom tolik peněz, že už to nemá smysl prodávat, nikdo by mi za to nedal tolik, co chci a navíc..fakt nevím co místo toho, ve většině aut jsem nespokojený Navíc s mým budgetem bych koupil jedině ojetinu, kde bych musel od začátku řešit zase stejný věci apod., to mi za to nestojí..jen vím, že další auto už pravděpodobně nebude BMW
Poslední věta pred osobním bankrotemoxik píše: je v tom tolik peněz, že už to nemá smysl prodávat, nikdo by mi za to nedal tolik, co chci a navíc...
2.9T RWD
Mea culpa, jedna veta dva vyznamy.Vrooom píše:Vzdyt pise to samy
Snad neskoncis v ridicich co to maji v ruce po nejake proprsene vyjizdce ^^
Hehe. Rikam si jestli by mi nebylo do budoucna s GT86 lip
http://thegarage.jalopnik.com/bmw-engin ... 1784684330?
Na vikendovke sa za dazda nejazdi.
Vsetko zavisi od pouzitia. Pokial ti PSS vyhovuju, tak by som neriesil. Je to univerzalnejsia guma.mmira píše:
CSC6 maji byt stejne na suchu, vyrazne lepsi na vode a stoji mene
Cup2 jsem chtel kvuli NS, ale v nejblizsich letech se tam stejne asi s M3 nepodivam. jako jednu z alternativ to momentalne vidim tak, ze nebudu kupovat zadne gumy a auto prodam.
Cup2 jsem chtel kvuli NS, ale v nejblizsich letech se tam stejne asi s M3 nepodivam. jako jednu z alternativ to momentalne vidim tak, ze nebudu kupovat zadne gumy a auto prodam.
Autoforum.cz
Bude aj nejaka nahrada, alebo sa zmenili priority?