BMW Divize
Re: BMW Divize
Jak koukam na to video z Myta a tu cernou Z4 jak se ladne smyka s tim svorem, cim dal vic mi to vrta v hlave.
Tady za to chteji necelych 35k
http://www.schmiedmann.cz/cs/bmw-z4_e86 ... ukt=QUA829
Hm, na kolik tak vyjde montaz?!
Tady za to chteji necelych 35k
http://www.schmiedmann.cz/cs/bmw-z4_e86 ... ukt=QUA829
Hm, na kolik tak vyjde montaz?!
Tipnu do 5tkč za práci.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mně to stálo u Davida Dvořáka v Kroměříži 7 tisíc, myslím (v roce 2014).
Záleží, jestli ty vřitnosti do diffu sou nebo nejsou PnP.... pokud ano (rozebrat diff, vyndat OEM hrušku, strčit LSD hrušku, nastavit vůle, smontovat diff, dolít wolej), tak těch 6 až 8 hod práce je OK... pokud ovšem musíš hrabat i jinam (např. 35i + quaife = navařovat poloosy atd.) tak počítej řádově víc....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
OK, ja mam jen PnP. Prakticky by to melo jit pripadne vratit do puvodniho stavu? Nevim jestli by nekdo pri prodeji ocenil svor, ale hodit ho samostatne do bazaru by mozna slo.
Neměl by být problém s vrácením do série.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Popravde si neviem predstavit komu by mohol zrovna QUAIFE vadit. Pri beznej jazde rozdiel necitit a pri dynamickej je to len plus. Bez svoru by som take auto uz ani nechcel.
takytak, dokonce 2x, bo obě auta mám vybavena LSD....911T píše:Popravde si neviem predstavit komu by mohol zrovna QUAIFE vadit. Pri beznej jazde rozdiel necitit a pri dynamickej je to len plus. Bez svoru by som take auto uz ani nechcel.
jen snad praktická/řidičská - jedno auto má quaife, druhé moderní 60% lamelu drexler a.... k řidiči vstřícnější/čitelnější je ta lamela, ale jen chlup či o prsa vietnamské závodnice...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Svorujem ani nie tyzden a uz len za ten pocit pri vychadzani z vedlajsej na mokre to stoji za kazdu korunu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...