Vyber "chytreho mobilu"

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Vyber "chytreho mobilu"

Příspěvek od ExFun »

Tak Palm Pre by již navi měl mít.
http://palmpreblog.cz/navit-konecne-sam ... omment-719

cena je taky pohoda http://www.palmpc.cz/palm-pre-eu-skladem/

češtinu jsem také viděl.

Obrázek

KDo se nebojí jít vlastní cestou, nemusí jít s proudem a není lama aby řešil situace minoritního produktu - je to imho velmi zajímavá možnost...
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Moucha píše:apple ji aspoň udělá hned :D
a další 4 věci pos.... Ne, ne jablko není nakouslé, ono se tak jen zdá. Ono je totálně prohnilé. Navíc evidentně zažívají krizi úspěchu.
Back to basics.
Příčina -> následek
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

hlavně tim, že vydaj hned update je dano taky tim, že vědí, že bude hned jailbreak a updatem ho zase odstraní plus par chybiček
SSS - vdechne tě do života
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

jit cestou, ktera neni proudova je jiste super, akorat se tim vetsinou clovek sune do situace, ze kdyz potrebuje poradit, potrebuje nejakou atypickou vec ma smulu, jelikoz komunita je velmi mala a doplnky blizke nule. To jsem si uz zazil u par pristroju a toto bych uz neopakoval. Nebudu opet pokusnym kralikem, abych zkousel co jeste ano a co uz ne.
Takze chci neco, co je rozsirene uz proto, ze nasledne reseni problemu je daleko jednodussi, je dostupnych mnohem vice nastroju apod. A o to jde.

PS - Jinak osobni averze z vlastniho spatneho rozhodnuti si prosim vybrani lide bezte resit jinam. Diky za pochopeni.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

apple jako celek funguje vice nez dobre o tom zadna. Ne kazdemu vyhovuje a problem nastava, kdyz nekdo vlastnim chybnym rozhodnutim a neinformovanim se si neco poridi, co je mu pak k nicemu a divi se, ze to nefunguje jak by chtelo. Neni to chybou, je to tim, ze to ten system od pocatku neumoznuje. Proste auto na benzin na naftu nebude jezdit.

Problem je, kdyz nekdo chce jezdit na naftu, koupi si auto aniz si zjisti na co jezdi a pak se divi, ze to chce benzin.
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

řidičBOB píše:
goes píše:proc se uplne ignoruje E66?
Hmm - za mě palec dolů... fungoval jsem na E66 asi měsíc a nebyl jsem z toho odvázanej - problémy s emailovým klientem a s baterkou. 3x reklamace a šla! Je ale pravda, že to bylo v době, kdy ten tlf spatřil světlo světa.
V tom je právě ta potíž. S E66 byly problémy, když byla vypuštěna ven. A potom nějakou dobu trvalo, než všechny její problémy vychytaly. Typicky třeba problém s vyhledáváním lidí začínajících na Ch, protože zrovna nasadili jinou aplikaci Kontakty, než byla v ostatních Symboších...

Zato teď s nejnovějším firmware je vyloženě radost s tím telefonem pracovat. Snad jen by tomu víc slušel rovnou feature pack 2, než ten hybrid, co v tom je; ale to už je detail... A hlavně je ten telefon nejen funkční, ale i krásný. :x
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ja mam E66 2 roky a teprve minuly tyden sem upgradoval firmware a cele 2 roky uplne pohodicka a snad dve zatuhnuti. A to veru pouzivam mobil docela dost. Je pravda, ze jsem ho nepouzival pro net a mejly, to vazne ne.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Moucha píše:hlavně tim, že vydaj hned update je dano taky tim, že vědí, že bude hned jailbreak a updatem ho zase odstraní plus par chybiček
Kdyby nebyli dementi, nikdo JB nedělá. Ale absence doručenek v 2011, nemožnost today obrazovky, zakázané fce BT atd atd, tak co čekají?
I když osobně jsem s JB neměl dobré zkušenosti. Výrazně stoupla nestabilita. Sice ne tak, jak citelně se zvyšovala nestabilita při přechodech na vyšší FW, ale poznat to bylo. 3G byl s iOS 4.1 už úplně nepoužitelný, nechápu, proč na něj upgrade dovolili... Na podobný vývoj se mohou připravit i majitelé iP4, pokud nebudou pravidelně měnit za novější model...
Back to basics.
Příčina -> následek
kidli
Řidič začátečník

Příspěvek od kidli »

Smyl Flek z Nohavic píše: problém s vyhledáváním lidí začínajících na Ch,
U některých modelů nefunguje stále
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele: