Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Dnes jsem se málem doběhl sám... rupl jsem gumu, sviňa ucházela tak nenápadně, že jsem na to došel až v oblíbené zatáčce před Nezamyslicama... kurvy ve trojstupu až po Hostýn, Pičí až po Pardubice, Kokotů až po Prahu (to když jsem tam dával rezervu a odhalil svých 5 bezpečnostních šrubů ) - Chvála nejvyššímu, že do protívky nic nejelo. jinak by v nejlepším případě vznikla pojistná událost a já konečně byl donucen koupit něco jiného
Slow and serious
Přišel pozdrav od pana Rafaje a jeho úřadu:
Oznámení o přijetí podnětu
Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný k přezkoumávání postupů zadavatelů podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, od Vás obdržel podnět k přezkoumání postupu zadavatele Ministerstva vnitra, IČ: 00007064, se sídlem Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7, zast. Janem Kubicem, ministrem vnitra (dále jen „zadavatel“), při zadávání veřejné zakázky „Automobil osobní silniční – policejní speciál.“
Vaši žádost jsme zaevidovali jako podnět k přezkoumání postupu zadavatele. Od zadavatele jsme si vyžádali dokumentaci o zadání předmětné veřejné zakázky. Uvedenou záležitost prošetříme a o výsledku Vás budeme písemně informovat.
S pozdravem
Oznámení o přijetí podnětu
Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný k přezkoumávání postupů zadavatelů podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, od Vás obdržel podnět k přezkoumání postupu zadavatele Ministerstva vnitra, IČ: 00007064, se sídlem Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7, zast. Janem Kubicem, ministrem vnitra (dále jen „zadavatel“), při zadávání veřejné zakázky „Automobil osobní silniční – policejní speciál.“
Vaši žádost jsme zaevidovali jako podnět k přezkoumání postupu zadavatele. Od zadavatele jsme si vyžádali dokumentaci o zadání předmětné veřejné zakázky. Uvedenou záležitost prošetříme a o výsledku Vás budeme písemně informovat.
S pozdravem
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
hm, takze "na zaklade obcanskeho upozorneni" stat prosantroci zbytecne dalsi penize, jen proto, aby Shrek byl zajimavy. Nic se tim nevyresi, nic se nezmeni, jen se utrati dle meho par tisic-desitek tisic za zkoumani hovna. Parada. No za tech 5 minut slavy a vibrace v pindikovi to asi stoji.
- Franta Lopata
- Letec
Určitě nebyl sám, kdo to zaslal. Jinak nevím proč bychom se měli stále dívat na to jak se rozhazují a rozdávají nesmyslně peníze, o kterých rozhodují lidé bez odpovědnosti.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
ano, takze jedno plytvani podporime druhym, abychom si udelali carku, ze jsme splnili co jsme meli? vyborny postoj. na co pouzivat mozek, kdyz muzeme byt zajimavi. Typicky populisticky krok o kterem kazdy vi, ze je k nicemu, ale na oko vypada paradne.
Navic v tom zadani musi byt vzdy podminky toho, co se ma vybrat, bez specifikace potreb a pozadavku by nevybrali nic. Tim, ze se nastavi nejake mantinely je logicke, ze se z toho vylouci vybrane auta, ale na druhou stranu ci je problem, ze nekdo neni schopen dodat vykone motory a vybranou vybavu?
Navic v tom zadani musi byt vzdy podminky toho, co se ma vybrat, bez specifikace potreb a pozadavku by nevybrali nic. Tim, ze se nastavi nejake mantinely je logicke, ze se z toho vylouci vybrane auta, ale na druhou stranu ci je problem, ze nekdo neni schopen dodat vykone motory a vybranou vybavu?
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pirát. V pátek v noci jsem jel na motce v zóně s limitem 40km/h kilo. Ohrožoval jsem při tom matky z kočárky, žral děti a porážel důchodce na přechodu.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Franta Lopata
- Letec
Jasně, je to velký populista, kterému není jedno kam jdou peníze, které si musí odtrhnout od úst, aby tyto peníze mohly být rozházeny. Pokud vezmu v potaz, že nákup těchto automobilů je zbytečný, s nulovým přínosem pro bezpečnost a celým smyslem je kapesné a prima povození za erární peníze.
Je to plýtvání, když na příslušný odbor dorazí dopis od pohoršeného občana platící daně? Není! Ten občan si to zaplatil a má na to nárok. Tomu občanovi není jedno co se děje s penězi. On to řeší a ne jen o tom mluví.
Je to plýtvání, když na příslušný odbor dorazí dopis od pohoršeného občana platící daně? Není! Ten občan si to zaplatil a má na to nárok. Tomu občanovi není jedno co se děje s penězi. On to řeší a ne jen o tom mluví.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Vlk: Jsi, půjdeš do šatlavy!
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Živého mě nedostanou
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
co to tu pises za blaboly kterym ani sam nemuzes verit. Kazdemu vadi unik penez do zumpy jen do doby, dokud ta zumpa neni jeho kapsa, v tom okamziku kazdy otaci a plytvani presva vadit. Bez vyjimky.Franta Lopata píše:Jasně, je to velký populista, kterému není jedno kam jdou peníze, které si musí odtrhnout od úst, aby tyto peníze mohly být rozházeny. Pokud vezmu v potaz, že nákup těchto automobilů je zbytečný, s nulovým přínosem pro bezpečnost a celým smyslem je kapesné a prima povození za erární peníze.
poslat dopis s udanim/upozornenim neni nic spatneho, ma-li clovek ciste svedomi a taky v pripade, ze takovy krok muze alespon neco zmenit a nejde jen o to, aby mohl napsat nekde na diskusi "ja to poslal" a nestalo to jen dalsi penize. Kdyby to chlapec myslel ferove, tak si to necha pro sebe a posle to. Ale samo, je treba kolem toho udelat halo, aby si kazdy sedl na zadecek, ze nekdo poslal "upozorneni". neni za tim snaha neco zmenit, ale vyniknout a byti zajimavy.