V tom případě nevím, proč to řešíš.Truck Daškam píše: ↑pát 09 srp 10:43 Já už tam v životě nikdy nejspíš nepojedu, takže se tím zabývat nemusím
Víš houby, proč tam ten zákaz je. Nosnosti mostků? Nějaké zúžené místo dál? Cokoliv jiného?
Moderátor: řidičBOB
V tom případě nevím, proč to řešíš.Truck Daškam píše: ↑pát 09 srp 10:43 Já už tam v životě nikdy nejspíš nepojedu, takže se tím zabývat nemusím
Už abys o ten řidičák přišel. Na silnicích bude bezpečněji.Truck Daškam píše: ↑pát 09 srp 11:05 To není o točení volantem - musím bud do protisměru, nebo nadjet od kraje doleva. Navíc je to ve svahu, takže lepší skoro i zastavit (na té silnici l.třídy) a vohnout to na nížší kvalt.
Kdežto v případě té nelegání cesty to je bezproblémově stejný odbočení, jako kdekoliv jinde
A vím o čem píšu, já mám vyzkoušený za dnešek obě cesty
Ani jedno, protože z protisměru (tj. při odbočení vlevo) tam zákaz není a následná B4 platí pouze pro tranzit.. Co je na tom k nepochopení?Víš houby, proč tam ten zákaz je. Nosnosti mostků? Nějaké zúžené místo dál? Cokoliv jiného?
Jakože řidič čekající na nakládku/vykládku pojede na blind 40km tam a zpět, a nejspíš tam bude stejně plno.Radnice předpokládá, že se kamiony přesunou buď na dálniční odpočívky –