Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Franta: kdepák...ono je toliko možností... Ale o tom až jindy - už mne čeká Dalík
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Franta Lopata
- Letec
Jasné, nemá cenu to rozpitvávat. Dalík jako ten, jenž rozdává peníze na potkání?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
To by mohlo sedět. On je prostě lidumil, charitativní činnost to je jeho.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
OMG to je slátanina spatlaná, kde se tihle berou ?
http://www.lidovky.cz/sireni-prechodove ... oprava_apa
http://www.lidovky.cz/sireni-prechodove ... oprava_apa
Klasický vůl, co řekne A a zapomene B, protože se mu to nehodí do myšlenky, kterou hodlá prosazovat - takových je...
Rychlost zabíjí!
- Franta Lopata
- Letec
Moderní novinář neuvažuje, moderní novinář píše. Jsou to často absolventi mnohých humanistických oborů, nikoliv čistě žurnalistiky a potom to tak dopadá.
potkal jsem na D1 nepolicejní R36 sedan se zatmavenýma oknama jedoucí cca 120kmh. To auto vytváří hodně komické situace
to donutí přibrzdit prakticky každého
to donutí přibrzdit prakticky každého
Pravda vyděsí
Abych pravdu řekl, taky jsem jeden předjel cca 135 tacho, oni se hned poté za mě zařadili, tak jsem radši ubral na 130, protože jsem nevěděl, co jako dělají
Asi si řekli "hele, ten jede na limitu, pověsíme se na něj, třeba něco bude." Ale po pár minutách zase zalezli mezi kamiony, asi pochopili, že ze mě nic nekápne
Asi si řekli "hele, ten jede na limitu, pověsíme se na něj, třeba něco bude." Ale po pár minutách zase zalezli mezi kamiony, asi pochopili, že ze mě nic nekápne
Rychlost zabíjí!
I přesto že D1 celkem jezdím, tak R36 nepotkávám skoro vůbec.. Ale tuhle jsem jel v tandemu s nějakým brňákem a najednou se zarazil, tak ho předjíždím a před náma Passat.. Nakonec to policejní nebyl, ale úplně nám to rozhodilo pohodovou jízdu..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x