BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od M.Z. »

Bond007 píše:
M.Z. píše:Na teplotu vody zase nezbylo, hlavně, že se jim tam vlezl ekonoměr :ympray:
Podle me tam je, jen nebi videt... Teda teplomer oleje, voda nikoho nezajima :) je podle me napravo od otackomeru
Mám doma k tomu růžovou brožuru, není tam. Na teplotu oleje jsem si ani netroufnul pomyslet a přitom ji tam v servisním menu ti teplouši mají.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Bond007 píše: pouzivam to na straseni chodcu a nebo v tunelech na vyklizeni levyho pruhu :D
=)) =)) Možná by to šlo použít i na Sralbotku místo kalašnikova :))
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

M.Z. píše:
Bond007 píše:
M.Z. píše:Na teplotu vody zase nezbylo, hlavně, že se jim tam vlezl ekonoměr :ympray:
Podle me tam je, jen nebi videt... Teda teplomer oleje, voda nikoho nezajima :) je podle me napravo od otackomeru
Mám doma k tomu růžovou brožuru, není tam. Na teplotu oleje jsem si ani netroufnul pomyslet a přitom ji tam v servisním menu ti teplouši mají.
M2. Vtipný je, že ten ukazatel je kombinace teploty oleje a chladící kapaliny. #-o

Obrázek

M1235i.

Obrázek

Před pár lety byl svět ještě v pořádku - v jedničce mám klasickej ručičkovej ukazatel teploty oleje.
Tereza
Spolujezdec

Příspěvek od Tereza »

Ahoj, prosim Vam o radu. Pri nastartovani auta ( BMW 320, diesel, automat, e46, r. 2000 ) mi začne piskat. Pokud pridavam piska mene. Pokud jedu delsi trasu, casem to slabne a i prestane. Mam pocit, ze by to mohlo mit neco spolecneho s remenem. Kdyz zvednu kapotu, vydim pod krytem motoru ztmavlou cast nejake roury, jako kdyby ozehnute (viz. Foto ) Prosim, nevite co by to mihlo byt? Predem dekuji za odpoved
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

V tvém případě bych raději navštívil servis, vypadá to na řemen, ale pokud postrádáš základní znalosti, stejně ti rada moc neřekne.(navíc foto chybí).
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tereza
Spolujezdec

Příspěvek od Tereza »

Jde mi o to, ze bydlim ve Svycarsku, a nechci, aby me odebali. Znalost nemam, ale pokud se da odhadnout problem, tak existuje internet, kde se da sposta info zjistut, foto mi bohuzel nejde prilozit, zkusim, az budu na pocitaci. Ale i tak diky
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Auto se na internetu neservisuje.
Ale podle velmi strohého popisu to na řemen vypadá, který za studena píská a po zahřátí na určitou teplotu, kdy změkne, pískat přestane. Výměna tě nemine.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pjotr
Autoškolák

Příspěvek od pjotr »

Tak prvních 5000 km v zašpérovaný zadokolkový šestiválcový bestii z Mnichova... no můžu říct jen jedno, ten rozdíl v ovladatelnosti, čitelnosti a v řízení je oproti nečitelnýmu a prapodivnýmu Xdrivu tak obrovskej, že se to nedá slovama ani popsat... 500 víkendovejch km v předváděcí m235i v xdrivu moc přesvědčivejch nebylo, no můžu si pogratulovat, že sem se do toho Xdrivu nenechal naverbovat a šel naslepo jenom kvůli motoru do zadokolky! Je to boží a XDrive prosím ne. Děkuji.
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

pavproch píše:To je nějaký divný.... všude psali, že ///M2 bude mít pouze černě lakovaná kola ale na tomhle videju je má stříbrný... asi fake ///M2 :D
Na BMW konfigurátoru má M2 stříbrná kola s černým centrem.....
olda
Autoškolák

Příspěvek od olda »

pjotr píše:Tak prvních 5000 km v zašpérovaný zadokolkový šestiválcový bestii z Mnichova... no můžu říct jen jedno, ten rozdíl v ovladatelnosti, čitelnosti a v řízení je oproti nečitelnýmu a prapodivnýmu Xdrivu tak obrovskej, že se to nedá slovama ani popsat... 500 víkendovejch km v předváděcí m235i v xdrivu moc přesvědčivejch nebylo, no můžu si pogratulovat, že sem se do toho Xdrivu nenechal naverbovat a šel naslepo jenom kvůli motoru do zadokolky! Je to boží a XDrive prosím ne. Děkuji.
Congratulation on your new M235i. Doufám, že v manuálu.......... ;;)
Odpovědět