BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
rejdy
Autoškolák

Re: BMW Divize

Příspěvek od rejdy »

Vrooom píše:Za ty prachy co jsi ochotnej nasypat bych chtel snovou kombinaci nebo neco co se mi velmi libi.
Souhlas, koukám po něčem podobném a taky nechci dělat moc ústupky (i když je jasný, že u ojetýho auta si člověk na 100 % nevybere), proto je zadání 3.0si, sportovní podvozek, Mková sedadla. Na jaře se toho snad objeví víc. Měl jsem za to, že 3.0si bude mít sport podvozek v sérii, ale není tomu tak, i 18´ byly příplatkový, viz http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/z ... f?downtrue

A některý kombinace jsou opravdu zvláštní, osmnáctky, Mkový sicny, ale bez sport podvozku (navíc dřevěnej dekor bych nemusel): http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 66006.html

Stejnak tam ale brutálně nelícuje kapota s maskou a dle vin bylo vyrobeno 05/2006, takže tu jsem zatím zavrhl.
e36 328i coupe
pjotr
Autoškolák

Příspěvek od pjotr »

quaife neni samosvor, je to proste snekovej prerozdelovac kroutaku, kdyz zvednes jedno kolo tak se to auto ani nehne, to znamena, na rozbity okresce katastrofa... no tak schvalne az se svezes na 3er s lamelakem tak uvidis, ze to je nebe a dudy hlavne z hlediska ovladatelnosti :)

a neco odjetyho mam v klidu :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pjotr píše:quaife neni samosvor, na rozbity okresce katastrofa...
kategorický nesouhlas s oběma tvrzeníma
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pjotr: to nebe a dudy bych rád viděl na vlastní bulvy. Je tady dost lidí s nějakýma zkušenostma, v životě jsem od nikoho neslyšel tak rezolutní závěry. Moje poznatky se s tím taky neshodují. V jakém autě používáš lamelák?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Jedi: Mam quaife...
pjotr: Vyrok quaife neni samosvor je dost mimo. Na rozbitej okreske katastrofa a ze torsen ma viac k otvorenemu difu ako ku spere je tak isto mimo. Neviem teda ci jazdis po poli, ale po tak rozbitych cestach ze jedno koleso je v lufte tu aj tak nikto nejazdi...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

to Vrooom: Proto se mi to nakonec zdálo za ty prachy drahý. Máš pravdu, že raději o pár km víc a lepší výbavu. O Caymanu jsem už taky uvažoval, jízdně je lepší, image je prostě Porsche, ale zase srovnatelné kousky jsou už o dost dražší a provozně je taky potřeba víc na banány. Zvlášť když mám známou garážovku, co dělá levně a dobře bavoráky.

to rejdy: Na jaře se objeví aut víc, ale vždycky to bude o kompromisu. Ta modrá Z4 je oprava po bouračce, řekli to na rovinu, je to autorizák. Pak je ta cena fakt moc.

to all: Nakonec si možná koupím nějakého youngtimera z let mého dětství a budu objíždět veteránské akce. E9 už jsou drahé, ale E34 se dají ještě koupit dobře v pěkném stavu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a co taková nějaká (pokud by byla pěkná) Z3M ??
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

rejdy: huh jsme netusil ze se Z4 stava touhou vice lidi, ja vzdycky myslel, ze ji kazdy povazuje za auto pro zensky a kaderniky ^^
Jerry: Ja nevim, ale kupovat si jako srdcovku sedan mi prijde divny a ne, ani po M5 e34 bych netouzil. Kdyz srdcovka tak at je to potecha i pro oko :-)
PP: Pekna z3m coupe s malym najezdem je hrave i za 1,5 mega ... a sehant nejakou z par set s S54 ... Ale je to zdaleka nejvic cool bmw vsech dob, Z4 je oproti ni cool tak z 10% ... Jenze jak pisu stoji sileny prachy, ale jizdne je lepsi Z4 SI. V primce jsou udajne taky velmi podobne rychly.
Vytunena, ale paradne :-), stacilo dat pekny kola a hned vypada soucasne.
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=539225
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

to sem nevěděl, že Z3M sou tak drahý.....
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Je kolem nich kult, prvni to bylo v USA - coupe cartel a ted se to uz rozlezlo vsude tak misto toho aby stala jak lepsi M3E36 tak pomalu roste k cene E46M3 CSL :-/ , takze si nikdy zadnou nekoupim ... 8-x
Odpovědět