Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
když si vezeš auto třeba z reichu, tak zase máš německou obdobu těchto.
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Proste prevozky...sam som rovnake nafasoval, ked som bral auto z CR.
Platnost bola mesiac, platilo mi na ne ceske PZP a po prihlaseni na SVK SPZ som ich odovzdal na slovenskom DI.
Platnost bola mesiac, platilo mi na ne ceske PZP a po prihlaseni na SVK SPZ som ich odovzdal na slovenskom DI.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nějaká doporučeníhodná stanice STK okolo Horní Bečvy nebo Mostu u Jablunkova? Něco relativně blízko ze slovenské Žiliny...
na h. bečvě není. až v rožnově.vonkreuz píše:Nějaká doporučeníhodná stanice STK okolo Horní Bečvy nebo Mostu u Jablunkova? Něco relativně blízko ze slovenské Žiliny...
Pravda vyděsí
doplním, že sme (prozatím) nikdy na rožnovské STK neměl problém, myslím, že fungujou dobře, solidně a fér... akorát sa tam občas musí vystát fronta...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Zdravim, byla mi zpusobena skodni udalost. Mam ted od pojistovny vinika 2 moznosti: Bud dat auto do smluvniho servisu. kde ho opravi, po dobu opravy budu mit nahradni nebo prijede jejich clovek a poskozene auto nafoti, z toho dale urci vysi skody. Co je pro me vyhodnejsi? Mam obavu, ze rozbity naraznik vycisli treba na 1500 a rozlouci se se mnou. Muj odhad ceny opravy je cca 3000. Diky
pokud Ti jde hlavně o opravu tak zvol první možnost, jestli chceš z toho "vytřískat" nějaké peníze a máš buď známého servisáka případně víš jak to levně opravit (vrakáč atd.) zvol druhou možnost, ale počítej s tím, že tě slušně oholí.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Takze pojistovak skodu spise podhodnoti? (ČP) Nechce se mi to hlavne davat do ciziho servisu v cizim meste, byt by to treba neudelali spatne. Vydelat na tom nechci.
v případě, že to nebudeš řešit smluvním servisem a necháš si škodu proplatit, bude plnění výrazně nižší ovšem někomu to může vyhovovat, pokud ví jak to opravit levně případně neopravit vůbec. smluvní servis to řeší obvykle v max. možném plnění, tzn. co jde tak vymění a už se ani tolik neřeší amortizace jak bylo nechvalně známé a ikdyby první výhrůžný mail pojišťovně a plní v plné výši. Výjimku bych asi řešil kdy lze opravu provést inteligentně pomocí PDR apod. kdy je zbytečný řezat a vařit půl auta např. kvůli bouli na zadním blatníku.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Díky za odpověď!