Takže první zpráva ze špitálu - sem tu, ešče mi nic nedali, takže mi je fyzicky ešče hej, ale zato sem nervézní jak pes (v očekávání teho, jak moc zle bude)pavproch píše:Hmm, tak jo, přiznám se veřejně, šipka to trefila přesně.... halt dobrý dochtor enem z náznaků vypozná.... :prayer:šíp píše:Nevím přesně, co pp má za nemoc, ale z náznaků jsem pochopila, že něco onkologického.
Takže v pondělí nastupuju na co? .... na první rundu (prý dost agresivní) chemoterapie ze čtyř..... chjo no....
PS (jediná pozitivní zpráva v tmavém, ubrečeném dni): jelikož sem prý jinak zdráv a duševně svěží, dají mi systém léčby pro mladé, silné, perspektivní (i dyž už vojíždím šestý gumy) ..... :mrgreen:
VZKAZY
Re: VZKAZY
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, na každého do působí jinak... Tak budu držet palce, abys měl ten pohodový průběh vedlejších účinkujících
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
první dávka teho sfinstva (bohužel pro přežití nutného) už de do mně.... okamžitá reakce těla zdá se nenisu, uvidíme, jak bude reagovat se zpozděním...
Né že ti to zachutná.
To by nám tak scházelo - robokop se zálibou v toxickém svinstvu.
To by nám tak scházelo - robokop se zálibou v toxickém svinstvu.
Podmínečné dobré zprávy - po včerejší první dávce chemie mi večer a v noci až tak blbě nebylo (asi jak po opici), aji sem i usnul... neska zase jiná chemie, sem sice unavený ale blbě mi skoro není.... bohužel ňa strašijou, že bude hůř.... a hlavně, že se něco može vysrať inde (játra, ledviny), dyž ňa krmijou jedama a protijedama..... uvidíme....
@ železo uvnitř: třeba to nezrezne, dyž je to z nerezi...
@ železo uvnitř: třeba to nezrezne, dyž je to z nerezi...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zde mají nepatrnou výhodu ti, co nezanedbávali pití alkoholu...bo tam jsou játra už na lecos zvyklá
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Milý blbe - byl jsem poslední auto ve vláčku a rozhodně jsem měl v plánu jet rychleji než ty s tou firemní popelnicí. Je pravdou, že jsem tak hrozně nespěchal, že bych to nejdříve máznul zprava a pak rychlejší auta blokoval. Fakt jsem nepochopil, o co ti šlo. Jestli ti doma žena nedala nebo tě zprcal šéf. Tohle každopádně na silnici nepatří. Kdybys mi v tu chvíli přišel pod ruce, tak tě zle zbiju, kokote zasraná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Trochu zbytečně vyhrocený. Výchovnější by bylo jet za ním, až někde zastaví, tak mu to manuálně vysvětlit. Jestli jel do města, tak musel zastavit za chvilku.....