BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

jo, sám sobě si zakazuju

dík
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ctrl_j píše:Vysledek M3 na brzde mi je vysvetlenim proc ve srovnavacich testech tak drti RC F, ac ma byt papirove temer 50 koni ve prospech japonce. Jen turbama to tedy neni.
Pekne, pekne..
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

HondaMan píše:Není to Gargamel?
Tohle ma ccb a mdct, to gargy nema:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

pavproch píše:nemůže to sem někdo kopnout, co se na tý brzdě stalo?

mám AR na seznamu zakázaných/znepřístupňených ....
Sorry, je fakt ze podstatne jsem mohl hodit rovnou do prispevku…

Bond007 píše:
HondaMan píše:Není to Gargamel?
Tohle ma ccb a mdct, to gargy nema:)
Dle podlozek RZ, zelene plakety za oknem a slovnim obratum v clanku to bude asi vuz importera.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
retron
Letec

Příspěvek od retron »

jo viděl jsem to jak to vezou z Inveltu na autě na auta už na plackách
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

https://youtu.be/BBBb6zwsNgk Tady je podle me pekne videt ze by to urcite melo dat ns pod 7:50... 7:45 btg v provozu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Modra F80 z videa neni serie. Upraveno na 517k / 700 Nm.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

ExFun píše:Myslíš, že má cenu vůbec vrážet peníze do BMW? Auru a design ta auta mají neskutečnou, ale pokaždé, když s nějakým jedu od dob E46, jsem hodně zklamán. Zpracování a materiály interiéru pod úrovní korejců, vrzání. 2.0d je svou hrubostí chodu těžký archaik, většina BMW je těžce podvybavená (na dnešní dobu). Kdybych měl aspoň pocit, že šasi nějak obzvlášť dobře funguje a hlavně vydrží, ale ten nějak nenacházím. S xDrive je to pak úplně v <> a samy servisy přiznávají, že se jim rozvodovky předku sypou... Tak nějak mám pocit, že si spousta lidí nechce přiznat, že současné BMW už s těmi starými nemají nic společného a čekají zázrak, že se zase objeví nějaké staré dobré BMW. Možná sem-tam nějaký model připomene minulost, ale lépe už bylo...
+10

F30 320i cennik tusim 60litrov a interier/vyplne dveri na smiech, motor zvuk ako 1,4 + ten priebeh hroza a detail ako vazelina rozmaznuta v stresnom okne v liste...no nic...ale wow efekt to ma
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

njn, ale....

bavíme-li se v kategorii "normálně velký" (tj. nikoli obluda či SUV) daily-driver v "normální" cenové kategorii, tak co jiného než modrobílou vrtuli.... pokud teda chceš auto s klasickou koncepcí a aspoň trochu řidičské...

medvěd je bezpohlavní pohodné auto pro páprdy, konzern nenabízí nic s klasickou koncepcí, navíc je obecně řidičsky katastrofálně nudný, motory (některé) zřejmě nejsou špatné, i měkčené plasty tam sou, ale... žabožrouti se diskvalifikovali sami, volvo je řidičsky pro smích a saab je po smrti, americký design nezkousnu, japonci a korejci imho žádný pěkný/rozumný sportovní daily nemají (correct me if I´m wrong), austrálie by se mi koncepčně velmi líbila (Commodore V8 RWD 6MT ve střední třídě, proč ne, že :x ), ale bohužel nesprávná strana cesty....

...samozřejmě že s poršetem nebo jagem by to bylo zřejmě jinak, líp, ale... to už není "normální" cenová skupina, navíc porše principielně není daily
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Když se domáhá klasické koncepce někdo kdo vlastní dobrovolně BMW ve čtyřkolce, tak s ním něco není v pořádku. :D
Odpovědět