BMW Divize
Re: BMW Divize
Za ramecek Jen jsem si to rychle hodil do ceniku CarTecu, protoze jsem ho mel zrovna otevrenej. Tyhle dily se blbe kupujou, kdyz nejsou na vrakaci..
@Beny ref auto-daylights: mám z výroby...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mělo by jit nastavit přes diagnostiku, světla pak zůstanou jakoby trvale zapnutá, otočný ovladač stále v poloze ON, a po vypnutí motoru se automaticky světla vypnou. Měl jsem to tak u E46Beny9700 píše:Jak máte řešeno denní svícení u Z4?
Mám Z4 3.0i r.v. 4/2004 s bixenony a chtěl bych dořešit automatické denní svícení.
Máte nějaký tip?
Díky.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Používáte někdo US DRL?Bond007 píše:mělo by jit nastavit přes diagnostiku, světla pak zůstanou jakoby trvale zapnutá, otočný ovladač stále v poloze ON, a po vypnutí motoru se automaticky světla vypnou. Měl jsem to tak u E46Beny9700 píše:Jak máte řešeno denní svícení u Z4?
Mám Z4 3.0i r.v. 4/2004 s bixenony a chtěl bych dořešit automatické denní svícení.
Máte nějaký tip?
Díky.
Přes diagnostiku se nastaví cca 18% svícení dálkových světel, které se zapne při nastartování a vypne při rozsvícení hlavních světel.
Jde vůbec nastavit to s bixenony?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
nepouzivam nic
co by mělo prinest za positiva to 18% sviceni dálkovými?
co by mělo prinest za positiva to 18% sviceni dálkovými?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nevypaluje to paraboly (bi)xenonu a šetří výbojky, startéry, trafíčka.. známý dělá světla a lidi většinou volí aftermarketový LED angel eyes.. žádná benzínka tuning, pořádně udělaný, vysoká svítivost, ale někomu je to proti srsti
nemám rád dodělávaný LED ale je to asi jen můj vnitřní blok Ale zas LED mam ted všude uz z vyroby
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jasný, někdo to nesnese Ale lepší než jezdit na oem kroužky, který svítí jak svíčky
Jdou dodělat kroužky do bixenonů?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Mas SZ, nechci tu delat reklamu, i kdyz tenhle clovek by si to zaslouzil