MPLB - OT a navazující diskuze
Re: MPLB - OT
coz je zase parametr, ktery ja neresim, holt kazdy ma svoje priority
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
K tomu by mu ale stačila klidně 6700... Ale pokud člověk skutečne N8 používá, tak restarty, zamrzání a podobné libůstky jsou na programu dne docela často - i když muím říct, že u nového Symbianu znatelně méně než třeba u N97 se starou verzí.Mr.Semtex píše:Kolega si ho teď vybral a zatím si nestěžuje. Pravda on hlavně telefonuje, sms nepoužívá, navigaci taky ne, občas něco vyfotí, na wifi se připojuje jen občas, ale zase nabíjí jen jednou týdně..
Já jsem měl nastaveno stahování mailů co 15min, wi-fi ON, BT ON, telefonování a SMS prakticky celý den - ráno v 8 jsem tlf vytáhnul z nabíječky a ve čtyři odpoledne jsem měl 25-30%
Teď mám BB 9800 a při stejném nastavení mi vydrží v poho 2 dny pracovní nebo celý víkend.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pro mne to taký není zásadní, ale co si budem povídat - občas se foťák v mobilu hodí k dokumentaci něčeho nebo jenom k momentce... A v dnešní době nelze akceptovat neostré fotky z mobilu, kterého cena je cca 12tgoes píše:coz je zase parametr, ktery ja neresim, holt kazdy ma svoje priority
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to je recht, proste zadny mobil neni dotazeny, mobil stoji to, co dobry stylovy i pracovni a neni dotazeny ani tam a ani tam.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ten autofocus tam člověk nemá kvůli tomu, že by si dělal iluze o nějak výjimečných kvalitách mobilních foťáků... skutečně kvalitní momentkovače bychom i teď po prvním autofocusu v mobilu spočítali možná na prstech jedné ruky. Právě macešský přístup Nokie k autofocusu je však momentálně zahnán do naprosté absurdity. Asi bych si nekoupil za velké peníze telefon, se kterým bych nebyl schopný odfotit ani text na papíru.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
jenze pak by sis nekoupil nic. potrebujes displej, abys mohl poradne pracovat na ceste a surfovat na alespon nejake urovni. k tomu potrebujes vybavu apod. uz toto te eliminuje z nizke ceny. takze uz pak resis jen detaily a nic neni dokonale.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to asi ale záměrem výrobců, že neudělají prostě tlf, který má tak nějak všechno. E7 je toho typickým příkladem, jak faulovat možná dobrý přístroj ještě dřív než ho vezme první uživatel do ruky.goes píše:to je recht, proste zadny mobil neni dotazeny, mobil stoji to, co dobry stylovy i pracovni a neni dotazeny ani tam a ani tam.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím - měl jsem IP4 nebo Desire HD (které mají papírově výrazně lepší displej) a BB mi nepřijde nejak výrazně horší. Displej je dobře čitelný a to i na přímém slunci. Navi na mobilech nepoužívám, resp. používal jsem jí naposledy na N95, kterou jsem měl před xlety. Taky jsem na mobilu nikdy nekoukal na filmy nebo videa - kromě Youtube a na to mi stačí v poho.
Naopak BB má u mne plusové body hlavně proto, že se neseká, BIS email funguje naprosto bezchybně (včetně zahraničí), o baterce jsem již psal a v neposlední řadě HW klávesnici lze na psaní použít i za chůze nebo v autě - a to jednou rukou!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak si mne jen utvrdil v dobrem vyberu