Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
no, lynčování si sice představuju poněkud jinak...........každopádně bejt tam v přesile běláskové tak je to rasově motivovaný útok jako víno já myslím, že ještžě chvíli to budou cigoši pokoušet a dopadne to tady hůř jak v maďarsku
Niko nadžanel ko kerdža
http://www.novinky.cz/krimi/234829-mask ... travy.html
Nejsem si jistý co mě pohoršuje více. Zdali trsající plešky, nebo nějakej levičáckej meeting.
Nejsem si jistý co mě pohoršuje více. Zdali trsající plešky, nebo nějakej levičáckej meeting.
2.9T RWD
mě to teda připadá spíš jak nějaký negerský křepčení ...... rozhodně to na mě nemá žádnej účinek a už vůbec ne zastrašující .... já jsem holt příznivce tradičního pochodování v sevřených útvarech, uniformy, vlajky, pochodně atd. prostě klasikaHromadný tanec, doprovázený razantními pohyby, symbolizuje dominanci a semknutost krajní pravice a má mít zastrašující účinky na nepřátele,“ řekl Právu odborník na ultrapravicová hnutí Miroslav Mareš.
Niko nadžanel ko kerdža
A jo tak o tomto to bolo... Minule som takých videl v Ba, bola to skupina tak 50 - 60 vymetencov, vtrhli na lod kde je divadlo kaviareň atď, pustili rádio, skákali tam ako opice a po chvíli zmizli...
Ee, ani ludia s deťmi na prechádzke sa tak netvárili, väčšinou si ich fotili a natáčali a takmer každý len nechápal a smial sa na tom...
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě slušný oddíl
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp