BMW Divize
Re: BMW Divize
Když už jsme u té e86, brali byste dobrou cenu a 150 tis km najeto nebo raději přitlačili nějakých 4-5 tis euro a vzali s natočenými 60 tis km? Vím, že je to kus od kusu, ale přece jen těch 100 tis km navíc se mi zdá dost.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rozdíl 100t km je na autě už hodně znát...pokud těch 60 nenajel třeba Bond , tak to bude jistě lepší volba.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já měl nájezd DO 50tis jako druhé hlavní kriterium.... hned po 30i....
nelituju....
nelituju....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja ted taky koukam po netu ), pokud by jsi vedel o nejake jetejsi (levne ...) Tak ji sem klidne posli. Co ted projizdim net, je to docela spolehlivy auto, nebal bych se jetejsi.jerry píše:Když už jsme u té e86, brali byste dobrou cenu a 150 tis km najeto nebo raději přitlačili nějakých 4-5 tis euro a vzali s natočenými 60 tis km? Vím, že je to kus od kusu, ale přece jen těch 100 tis km navíc se mi zdá dost.
Jj, když něco zajímavého uvidím, přepošlu. Jakej máš asi tak limit ceny?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Prave, ze malo 300~350. Na vybave mi nezalezi. Ale bylo by fajn mit sportovni sedacky ...
Treba se behem zimy neco najde
myslím, že v zimě budu mít jedny schwarz Dakota leder sport sitze z e8í na prodej, ale ešče neslibuju nafest...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti nevadí ten vyšší nájezd kolem 150 tis km, tak jo. Už jsem takový za 13 tis. euro viděl, sám jsem váhal, ale nakonec mám rozpočet vyšší, tak koukám po něčem s míň km.Vrooom píše:Prave, ze malo 300~350. Na vybave mi nezalezi. Ale bylo by fajn mit sportovni sedacky ...
Ale moc toho neni.
Sam jeste nevim zda by nebylo lepsi vzit jen 130i (nebo vubec nic ...). Jsou o dost levnejsi, maji dobrou vybavu a je jich vic.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1#
Tahle je fajnova, jen dat mensi kola ...
Sam jeste nevim zda by nebylo lepsi vzit jen 130i (nebo vubec nic ...). Jsou o dost levnejsi, maji dobrou vybavu a je jich vic.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1#
Tahle je fajnova, jen dat mensi kola ...