Onboard videa
Re: Onboard videa
Lol, na konci se chytil do vlastni pasti. Prujezd na cervenou s kolizni situaci.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
proč to dělá, když na to neměl?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nechápu...Neměl ani auto na ujetí a ani na osobní pohovor.
U toho zatroubení na Želivárně stáhnul okýnko a fakáček celou dobu. Pak dole u hřbitova taky, ale jak jsem vystoupil, tak okýnko nahoru a cvak zámky.
Možná je lepší, že zůstal sedět zamčenej v autě...
U toho zatroubení na Želivárně stáhnul okýnko a fakáček celou dobu. Pak dole u hřbitova taky, ale jak jsem vystoupil, tak okýnko nahoru a cvak zámky.
Možná je lepší, že zůstal sedět zamčenej v autě...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No nechcel bych ta mat za oknom v takomto rozpolozeni
(samosebou si za toto mohol sam a kdyz na to nemam tak to nedelam (ja teda fakt nikdy))
(samosebou si za toto mohol sam a kdyz na to nemam tak to nedelam (ja teda fakt nikdy))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- GeneHawkins
- Letec
Vůbec nechápu, o co šlo. Nevím, proč jsi ty auta odbočující vpravo neobjel, a pročs na něj troubil. No, vzal to nějak trochu možná na těsno, no, bóže... Vidím ruku z okýnka, fakáčka nevidím...
To je teda drama, že si někdo dovolil jet před tebe...
To je teda drama, že si někdo dovolil jet před tebe...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jel z odbočovacího rovně...auta, odbočující doprava, jsem neobjel právě proto, že v odbočovacím vlevo, bylo x aut, co blikala vlevo a jedno, které ne. Tak jsem usoudil, že to bude pacient, co pojede rovně. Kdybych já je objel, tak to do mne nakouří.
Že je někdo předemnou, mi vůbec žíly netrhá. Když ale někdo dělá prasárny a ještě pak ukazuje fakáče, tak mám za to, že svůj názor si je schopen obhájit do očí
S tím tvým postojem “proti” jsi už lehce trapný. Ale to jsem ti už psal.
Že je někdo předemnou, mi vůbec žíly netrhá. Když ale někdo dělá prasárny a ještě pak ukazuje fakáče, tak mám za to, že svůj názor si je schopen obhájit do očí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Musím souhlasit s GeneHawkins - vidím ruku z okna, žádnou prasárnu od řidiče Škodovky a jen Tebe jak jedeš přes zebru když ho "pronásleduješ"řidičBOB píše:Jel z odbočovacího rovně...auta, odbočující doprava, jsem neobjel právě proto, že v odbočovacím vlevo, bylo x aut, co blikala vlevo a jedno, které ne. Tak jsem usoudil, že to bude pacient, co pojede rovně. Kdybych já je objel, tak to do mne nakouří.
Ale proti gustu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Žes jí neviděl na kameře proti slunci neznamená, že tam nebyla. Jinak bych na něj samozřejmě sral. Já proti přestupkům v zásadě nic nemám...viz. můj post výš.
Naštěstí se ani tobě a ani GH nemusím obhajovat.
Btw: on samozřejmě z odbočováku rovně nejel, žádnou zebru taky neprojel a ta červená na konci, byla vlastně zelená
Naštěstí se ani tobě a ani GH nemusím obhajovat.
Btw: on samozřejmě z odbočováku rovně nejel, žádnou zebru taky neprojel a ta červená na konci, byla vlastně zelená
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
On to udelal, tak ja muzu taky.. zajimava argumentace
Dej se k policii, tam Te uvitaji a muzes resit takove kraviny.
Kdybych mel na internet davat video s kazdym blbem co udela v provozu neco spatne, nedelam nic jineho.
Asi si umim predstavit vetsi prasarny, ktere stoji za "zverejneni" nez tahle kravina
Ale jak rikas, Ty se nemusis obhajovat a ja rikam svuj nazor
Na zaklade prestupku nekomu mlatit do auta, to o necem vypovida
Dej se k policii, tam Te uvitaji a muzes resit takove kraviny.
Kdybych mel na internet davat video s kazdym blbem co udela v provozu neco spatne, nedelam nic jineho.
Asi si umim predstavit vetsi prasarny, ktere stoji za "zverejneni" nez tahle kravina
Ale jak rikas, Ty se nemusis obhajovat a ja rikam svuj nazor
Na zaklade prestupku nekomu mlatit do auta, to o necem vypovida