O tom ale řeč vůbec není. Bavíme se o kafrání do něčí práce (a je fuk jestli do práce řidiče, doktora, zedníka, prodavačky)TD: vystudovat medicínu trvá 6 let. A poté dalších X let bez dohledu nesmíš prakticky nic.
Řidičák na mix trvá měsíc a profesák další měsíc. A pak můžeš vesele jezdit.
Fakt v tom nevidíš rozdíl?
Jinak doktor je po té době "hotovej" a bez starostí. Získáním ŘP z tebe řidič fakt není - to až taky po nějaké době.
Já bych třeba uvítal skupinu E zase po praxi, tak jak to bylo dříve
Tak jsem to nemyslel.Vadi ti, ze ti lidi komentujou rizeni a pritom mas dashcam yt kanal?
Třeba "oblíbené" předjíždění kamionů.
Kdo tomu nerozumí tak řve, že se to musí zakázat.
Kdo tomu rozumí tak ví, že to dávno zakázaný je (§36 odst.4) a PČR to klidně může vymáhat a že pokud někdo předjíždí jak má, tak to moc lidí nevidí - protože když to vidí, tak už nejspíš porušil právě ten §36
No a já pak vidím, jak přesně tohle dělaj osobní auta ( zejména měřený úseky) nebo sami brzdí dopravu tím, že jedou v levém pruhu. Vsadím se že oni sami na novinky.cz píšou, jak se předjíždění kamionům musí zakázat.
A korunu tomu nasazují "tvořiči kolon" (u sjezdů a nájezdů) nebo experti, co osobákem nutí kamion předjíždět.
Mě to přijde podobný, jako bych nadával na zpoždění MHD a sám pak parkoval na kolejích...