BMW Divize
Re: BMW Divize
Samotne ramena silentbloky mat budu, len pomocny ram zadnej napravy bude mat namiesto nich pevne uchytenie, ako to spravili u M5 F10. Toto samotne by tahanie volantu nemalo mat za nasledok
V sobotu jsme byli s třícou zablbnout na motokárovým okruhu v Písku - Hradišti a byli tam i kluci s GT-R a M4 ve zlatý, docela pěkná podívaná. GT-R má rozhodně hezčí zvuk, M4 je dost tichá a občas tak divně "prdne".
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Včera jsem se se sroubovakem v ruce pustil do odtuneni M3
Už se mi podařilo vypnout ten otřesnej generator hluku do repráků. Teď ještě zbývá najít snímač polohy řadící páky, abych mohl odpojit automatický meziplyny. Netuší někdo kde bych ho mohl najít?
Už se mi podařilo vypnout ten otřesnej generator hluku do repráků. Teď ještě zbývá najít snímač polohy řadící páky, abych mohl odpojit automatický meziplyny. Netuší někdo kde bych ho mohl najít?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Definitivne jsem asi i odhalil proc to ten falesnej zvuk dela. Když je to aktivni, ozyva se randal rovnoměrněji po celem aute. Jakmile se to odpoji, odhali se jako veskerej zdroj randalu vyfuk. Motor samotnej ani nezni jako R6, spis nejaka R4 2.0i
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jako hustý, nový auto za takový prachy a pak kolem toho běháš se šroubovákem, aby to fungovalo jak chceš .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
DIY staci sroubovak a muzes si to upravit k obrazu svémujarka píše:Jako hustý, nový auto za takový prachy a pak kolem toho běháš se šroubovákem, aby to fungovalo jak chceš .
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
bonde, kladivo jsi na to vzal taky?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale bude asi lepší než u nové 28iBond007 píše:Motor samotnej ani nezni jako R6, spis nejaka R4 2.0i
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time