Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Kavis
Mistr volantu

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Kavis »

petr_riha píše: pon 09 říj 10:54
M.Z. píše: pon 09 říj 10:38
masakr... jeden pravděpodobně letěl jak nesmrtelný a druhý se neumí pořádně rozhlídnout
O rychlosti motorky ve článku nic nevidím. Jen že frajer nekoukal, nedal přednost a vzal s sebou nevinného.
Tou krizovatkou jsem projizdel 1000x, mam to 10km od baraku. Je pekne na hovno. Uprostred nekolikakilometrove rovinky, z jedne strany myslim 3 horizonty, takze tam poradne nejde videt a z druhe (odkud jel motorkar) je dlouha rovinka, od nejblizsi zatacky, ktera se stejne da v aute v pohode projet tak ve 150, je to odhadem kilometr, siroka cesta, dobry asfalt... Vsichni tam litaji jak svine. A jeste je z jedne strany na vedlejsi spad, takze se rozjizdis do kopce, ale z te jedne fotky nepoznam ze ktere strany s tim roomsterem jel. Jen letos tam byla vrtule tak 5x a havrani ted myslim potreti...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidičBOB píše: pon 09 říj 19:21 MZ: ne nutně. Divil by ses, kolik (ne)řidičů mne přehlídne, i když jedu 100kmh tacho. Nebo - přehlídne - jednoduše mi tam vjedou a maj v píči nějakou vedlejší. A to docela svítím a tichý zrovna taky nejsem.
Tím chci říct, že ne nutně musí motorkář letět jako magor, aby nedostal přednost v jízdě a skončilo to blbě.
Nemusel letět, ale spíš asi letěl... tohle byla slušná rána. Jelikož mé auto není o mnoho bezpečnější, než motorka a jezdím svižně, tak jakmile vidím na křižovatce auto, aktivuju alarm nejvyšší a počítám s tím, že tam vjede. Tohle byla pecka snad bez brzdění.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Presne takhle vznikají FAKE news :)) Spíš letěl a nejspíš nebrzdil ;-)
...a třeba to bylo úplně jinak.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pon 09 říj 20:02 já bych tedy raději nadělil za každého zabitého 100 ran bičem, než 3,5 roku vězení
A mladík ještě píčoval...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... .seznam.cz

Dokopat na miste.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pon 09 říj 19:53 hmmm - za 5 životů a za těch okolností, dostat jenom 15 let, je plivnutí pozůstalým do tváře
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Vzhledem k věku je to víceméně doživotí...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ale prd. Za chvíli je venku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Stepan píše: pát 06 říj 20:10 Hale to jo, ale ono je vytlačení a vytlačení...
Jako třeba tohle. Ale vsadím se, že podle říhy jsem si jen něco musel dokazovat..

petr_riha píše: pát 06 říj 12:08 Ty ses fakt vemeno ty vole… skoda slov.
Mas video inkrimovane situace? Sem s nim, ať se můžeme podívat, jestli to byla žlutá nebo jasna červená, jak tvrdíš.
Ty máš fakt nějaký duševní problém. Nebo ses na školení řidičů dozvěděl i tu druhou část ustanovení jízdy na žluto. A máš teď strašnou potřebu s tím machrovat. Asi jsi čekal, že ti za to někdo zatleská. No nezatleská. Tady to všichni víme. Jen se tady jak makak snažíš obhajovat někoho kdo na poslední chvíli vjede do křižovatky na žlutou.. Fakt nechápu, že ti to za to stojí.
Ale třeba jen nemáš moc kamarádů a snažíš se vytvářet zbytečný flame jen aby se s tebou někdo bavil. :-?

Tak či tak: na téma jízda na žlutou a co pro řidiče znamená, se s tebou už nebudu bavit. Týden jsem tu nebyl a tvoje slinty mi nijak zvlášť nechyběly.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Předseda píše: stř 11 říj 11:19 Jako třeba tohle. Ale vsadím se, že podle říhy jsem si jen něco musel dokazovat..
Proč si o mě otíráš hubu? Fakt vemeno, trefil jsem to dobře...
Předseda píše: stř 11 říj 11:19 Ty máš fakt nějaký duševní problém. Nebo ses na školení řidičů dozvěděl i tu druhou část ustanovení jízdy na žluto. A máš teď strašnou potřebu s tím machrovat. Asi jsi čekal, že ti za to někdo zatleská. No nezatleská. Tady to všichni víme. Jen se tady jak makak snažíš obhajovat někoho kdo na poslední chvíli vjede do křižovatky na žlutou.. Fakt nechápu, že ti to za to stojí.
Škoda slov... narozdíl od tebe nejsem profi řidič, dotáhl jsem to trochu dál, tak na školení řidičů chodit nemusím ;-)

A ano, pokud někdo vjede na poslední chvíli na žlutou, pravděpodobně nestohl před křižovatkou bezpečně zastavit a tudíž co? Nic neporušil. A ty píčoval zbytečně. To video té žluté je kde prosím, abychom se na něj mohli podívat? Nebo to bylo jinak a video se nehodí?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

ty píčo to mě nasralo to video s tou lopatou rakouskou. asi bych to nevydržel a vjel na ten fresh asfalt vedle
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

No mě nasral ten první, tomu druhýmu hovadu šel naproti...
Odpovědět