Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

Jj, s tou alfou-omegou máme každý den tu čest. Snad nic v CZ není tak odfláknuté, jako stavba dálnic.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

No můžu tě ubezpečit, že to co se děje na soukromých stavbách (domy) se u staveb typu silnice a mosty vážně neděje

Třeba ted v České Lípě, kde se dělá novej most - zdržení, byl problém na čerpadle. 4 auta odvézt, prošlej beton.
To u soukromý stavby nehrozí - dá se 300l vody a naleje se to kam je potřeba :-D
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jasně. Proto ta dálnice vydrží 3 roky (některá ani to ne) a opravuje se znovu.
Na pohádky už jsem poněkud starý…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

řidičBOB píše: úte 11 čer 15:53 abgx: jak by měla byla hrůzostrašná? Technologie dělá v tomto odvětví pár firem. Někdo se specializuje na asijské automobilky, jiný na evropské.
Problém byl s kvalitou používaných materiálů.
A já osobně mám problém s asijským/korejským vedením. Už jenom fakt, že s jiným autem, než Hnůjdaj nebo Kia, mne dovnitř nepustí.
Proto s nimi nechci dělat.
Ludia co tam dodavali technologie a montovali elektriku mali dost velke vyhrady voci celkovemu bordelu, chaosu a "neporiadnosti" vo vyrobe. Vraj to voci vyrobam typu VW v bratislave/kia v ziline vyzeralo ako azijsky trh. Tu na fore som tiez davnejsie nie len od teba videl dost narazok medzi riadkami.

Okrem toho sme vlastnili hyundaia vyrobeneho v 2012 v nosoviciach, nebolo to uplne dobre :D
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Truck Daškam píše: úte 11 čer 13:44Myšleno tak, že jsem tam jezdil a právě od stavařů vím, že projekt dle kterého se stavěla dálnice je na tři pruhy a stavělo se to jako tříproudovka - proč tam následně ŘSD nakreslilo pruhy jen dva, je věc druhá
No to je gól... =)) =)) =))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Truck Daškam píše: úte 11 čer 18:01 No můžu tě ubezpečit, že to co se děje na soukromých stavbách (domy) se u staveb typu silnice a mosty vážně neděje
Na vlastní uši jsem slyšel diskusi, jak někde zbyly skladem poměrně zásadní, zakázkově vyráběné, konstrukční prvky do nejmenovaného rekonstruovaného mostu. Našly se až po ukončení a předání stavby. Kdy už nepřijde nikdo na nic žejo, protože je to pod povrchem.
Uzavřelo se to tak, že si je debil stavbyvedoucí určitě objednal dvakrát, protože je uuuuuuplně blbej.
Kde ten most je vím. A vždycky před ním přidám, co mi TDIčko dovolí. Abych se na něm moc nezdržoval.
:ymparty:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Truck Daškam píše: úte 11 čer 16:54 si to společně s laboratoří hlídaj už jenom proto, protože u staveb ŘSD se tam motaj i jejich zástupci a kdyby tam dotyčný vedoucí pracovník nebyl, asi by se hodně divili.
A jakékoliv zjištěné nedostatky ŘSD tvrdě uplatní a bude požadovat okamžité zjednání nápravy a penále k tomu!
Pošvářová by mohla vyprávět.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: úte 11 čer 06:30 Já vím - je to bezpečné a tohle je zbytečná policejní buzerace:
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... e-40475736
Znáš tu cestu?
Kdybych měl, svýho hypotetickýho syna s čerstvým řidičákem, poslat na veřejnou silnici, ať tam celej den prasí a ideálně se nezabije, poslal bych ho přesně na tohle místo. Republiku mám proježděnou křížem krážem a autenticky si nevzpomenu na jediný úsek, který by víc poňoukal k porušování všemožných předpisů a zároveň byl tak bezpečnej, jak jen může okreska bejt.
Široký, nádhernej povrch, všude vidět, všude svodidla. Jasně, z toho srázu bych se kutulálet nechtěl. Ale aby na to došlo, to by člověk musel mít už hodně nasráno v palici i v rukách.
Že si PČR pro tuhle onanistickou akci vybrala zrovna tohle místo, tak není s podivem.
A že vytáhli F zrovna sem, se taky nedivím.
STI tam proti tomu kopci jednoduše dochází výkon. S Ferrari to musí bejt lahůůůůdka :x
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan: je jedno, kde to je s jak bezpečný se ten úsek zdá TOBĚ.
Stačí, když tam pojedou dva, co mají pocit, že je to bezpečný úsek a v ruce to mají už od odrážedla, proti sobě. Možná tě ta informace překvapí, ale nejtěžší nehody se stávají právě na rovných a přehledných místech.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět