Tak aspon v pocitoch su bavoraky naprekonatelne.pavproch píše: na měření času zvysoka prdim... mně jde o pocit, ne o sekukundy...
Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
-
- Pan Řidič
Však se pánové nečertěte, vždyť přeci nikdo nemohl čekat jiné resumé.
Slalom mě ani trochu neláká, je to spíš dovednostní soutěž, strašně záleží na řidiči. Tam se kvality auta 100% nepoznají. Radši ten okruh, ale není nad prázdnou okresku v 6 ráno.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Co to je? To je nejaky SW?pavproch píše:m4zlik má sice elektriku, ale nadělil sem mu RogueEng a tím ho dostal na úroveň hydrauliky... takže řízení v poršadli mě nechalo chladným...
na měření času zvysoka prdim... mně jde o pocit, ne o sekukundy...
No jeste aby ne kdyz to bylo bez 10k eur 2x drazsi911T píše:Myto mam 500km, to fakt nie. Henten slalom je kompromis. Robi sa v okoli hranic. Je to bezpecny a voci autu stale setrny podnik. Vyberte si trat aku chcete. Vase potunene bavoraky proti mojmu staremu caymanu v serii (teda so svorom aby ste nepovedali ).
Na okreske sa ovsem pp z iluzie nevylieci. Tam sa ukaja na "pocitoch". Ale vlastne.. naco to riesime, hlavne ze ste spokojni.M.Z. píše:Slalom mě ani trochu neláká, je to spíš dovednostní soutěž, strašně záleží na řidiči. Tam se kvality auta 100% nepoznají. Radši ten okruh, ale není nad prázdnou okresku v 6 ráno.
Mas pravdu. Ak je najslabsi clanok auta vodic, darmo sa tunuju podvozky.
Okruh dat mozeme, ale nie teraz. Mam nove gumy, rad by som na nich spravil aspon 10-12 000 km.
To mas pravdu. Pp musel dat do toho auta minimalne o tolko viac ako ja.Vrooom píše: No jeste aby ne kdyz to bylo bez 10k eur 2x drazsi
-
- Řidič začátečník
Ty autoslalomy jsou ale děsivé motanice, ne? Si pamatuju, že jsem o tom svého času uvažoval, ale když jsem viděl nějaké záběry, jak to tam všichni drtí na jedničku a dvojku, tak mě přešla chuť...
No pockej, to je strasne dulezity rozhoudnout, ktery sportak jede nejlip. Ze je vsechny znici rodiny hatchback jako je cupra co jede za 7/100 je uz teda vec druha :-DDnenapadny.sofer píše:Však se pánové nečertěte, vždyť přeci nikdo nemohl čekat jiné resumé.
Autoslalom uz davno nie je o slalome. Jazdia sa aj useky zavodov do vrchu s par spomalovakmi z kuzeliek. Vacsina trati sa jazdi na dvojke, ovsem aj to je rychlost cca 100 km/h.. Vykon nie je prvorady, podstatne su kvality podvozka.enthusiastic.driver píše:Ty autoslalomy jsou ale děsivé motanice, ne? Si pamatuju, že jsem o tom svého času uvažoval, ale když jsem viděl nějaké záběry, jak to tam všichni drtí na jedničku a dvojku, tak mě přešla chuť...
Jsem taky jednou řídil caymana S (s manuálem a v Mostě na okruhu), ale to bylo v mých řidičských začátcích a tehdá mě to nějak extra nevzalo, ale to jsem z toho ještě neměl rozum. Navíc jsem si od té doby mnohokrát potvrdil, že potřebuju alespoň 1000km abych se autu alespoň malinko dostal na kobylku. A dělat závěry z porovnání pravděpodobně olítanýho boxstera s automatem z půjčovny a vymazleným mazlíkem, na kterýho jsi zvyklý je trochu ošidný. Bych právě radši chtěl zkusit 911, ta koncepce by mě svýma specifikama hodně lákala (podle mě super výzva než hodný boxster - 911T promine ).
Kdyby jste chtěli srovnávat, tak se na autoslalomy a malý okruhy vykašlete - je to fajn na trénink, ale opravdový okruh je o level jinde - navíc mi přijde, že když chybí rychlé zatáčky, tak se právě kvality podvozku moc neprojeví. Za sebe bych se ale na srovnávání úplně vykašlal, je to o emocích.
Kdyby jste chtěli srovnávat, tak se na autoslalomy a malý okruhy vykašlete - je to fajn na trénink, ale opravdový okruh je o level jinde - navíc mi přijde, že když chybí rychlé zatáčky, tak se právě kvality podvozku moc neprojeví. Za sebe bych se ale na srovnávání úplně vykašlal, je to o emocích.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).