Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
fajn, píšu si do blbníku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak bohužel, tento rok to v daném termínu nevyjde - na CzechRingu dělají nějaké stavební úpravy. Nejbližší možný termín by byl asi v květnu. Koncem dubna to dyžtak začneme řešit.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Květen! květen! květen!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Prodlužují ho na 20km, abychom měli NS blíž.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kéž by
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Cool, tim lip, dneska jsem vymenil zadni desky/kotouce, tak to do te doby pekne zajedu
Bude nejaky ten slet? Moje zadni gumy uz pomalu potrebuji vymenit, tak bych je tam rad dodelal ...
-
- Pan Řidič
Taky bych na Swišťovi rád ojel pneumatiky. Trochu jsem spoléhal na tuhle akci, ale nějak to umřelo...
Vroome, při jakém minimálním počtu platičů by ses zúčastnil? Vzhledem k mému okruhovému panictví bych beztak upřednostnil spíš menší účast, ať nejsem ve stresu, že mě všichni berou zleva zprava...
Vroome, při jakém minimálním počtu platičů by ses zúčastnil? Vzhledem k mému okruhovému panictví bych beztak upřednostnil spíš menší účast, ať nejsem ve stresu, že mě všichni berou zleva zprava...
Tak akorat, aby to nestalo zbytecne moc, pocet lidi mi je fuk, ja to stejne neumim, tak kazdymu rad uhnu