Nová Octavia 1.4 TSI nebo 1.8 TSI?
Re: Nová Octavia 1.4 TSI nebo 1.8 TSI?
Ať ti auto dobře slouží a výlety se vydaří
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak fajn, že panuje spokojenost. Jinak bohužel, jakmile hodíš na net nějaký dotaz, musíš počítat i s debilními náražkami.
Naposledy upravil(a) M.Z. dne pát 23 bře 13:00, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Diky za narez a at ti auto slouzi k max spokojenosti!macka píše:Kluci moc díky za váš čas, recenze a doporučení. Dnes jsem byla 1,4 TSI projet a myslím, že pro mé účely je to více než dostačující. Jsem tedy definitivně rozhodnuta pro tuto motorizaci, leč má horší (ale zase jednodušší a levnější na výměnu) zadní nápravu a nižší výkon. O živou jízdu a blbnutí za volantem mi opravdu nejde, k těmto účelům mi doma stojí motorka. Hledala jsem fakt pouze spolehlivého a prostorného pracanta, který mne bude doprovázet na výletech do přírody a spolehlivě mne odveze do práce. Tak snad jsem vybrala dobře. Ještě jednou dík
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Za mě parádní volba. Někteří lidi se akorát nedokážou vžít do člověka který potřebuje auto jen na to aby sloužilo, neobtěžovalo nějakými funčními přehmaty a zábavu hledá v úplně jiných aktivitách. Narozdíl od různých voleb znalců se do Octavie například pohodlně vlezou 4 dospělímacka píše:Kluci moc díky za váš čas, recenze a doporučení. Dnes jsem byla 1,4 TSI projet a myslím, že pro mé účely je to více než dostačující. Jsem tedy definitivně rozhodnuta pro tuto motorizaci, leč má horší (ale zase jednodušší a levnější na výměnu) zadní nápravu a nižší výkon. O živou jízdu a blbnutí za volantem mi opravdu nejde, k těmto účelům mi doma stojí motorka. Hledala jsem fakt pouze spolehlivého a prostorného pracanta, který mne bude doprovázet na výletech do přírody a spolehlivě mne odveze do práce. Tak snad jsem vybrala dobře. Ještě jednou dík
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Re: Nová Octavie 1.4 TSI nebo 1.8 TSI?
Tomu se říká "naložit jak šerpa mulu"macka píše:...raději si své lakýrky povozí v naleštěném BMW s botoxovou kundou na sedadle spolujezdce. Každého věc .
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Re: Nová Octavie 1.4 TSI nebo 1.8 TSI?
To se sedí na Bureše. Akorát místo BMW je Audi A8.Stepan píše:Tomu se říká "naložit jak šerpa mulu"macka píše:...raději si své lakýrky povozí v naleštěném BMW s botoxovou kundou na sedadle spolujezdce. Každého věc .
Bez bodů
Jeeej kluci, to neměla být nějaká urážka . Já jak se znám budu na místě spolujezdce většinou vozit boty od hnoje, takže ona je ta botoxová slečínka v BMW svým způsobem vlastně výhra Jen jsem tím chtěla říct to, že hold každý máme jiné preference a potřeby. Tak ještě jednou dík a ať vám to jezdí.
bureš má GLS63 AMG. Sám to řekl v nějakým rozhovoru. A Monča Panameru
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A8 byla ministerská a je premiérská.
I když i na agrofertí A8 měl natvrdo VRZ.
I když i na agrofertí A8 měl natvrdo VRZ.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time